Noodliften haalt opnieuw VCA-audit voor veilig werken

Noodliften haalt opnieuw VCA-audit voor veilig werken

Gepubliceerd op:

Een veilige omgeving creëren voor monteur én bewoner, dat is waar Noodliften voor staat. De trapliftenexpert uit Vianen heeft de VCA-audit voor veilig werken dan ook weer ruimschoots gehaald en voldoet daarmee aan alle eisen van de VCA 2017/6.0-norm met betrekking tot het veilig monteren en demonteren van tijdelijke trapliften. 

“Veilig werken is voor ons prioriteit nummer één. We zijn dan ook erg trots dat we de audit weer hebben gehaald”, aldus de directie van Noodliften.

Normen voor veilig werken
In de VCA hebben verschillende branches uit de Nederlandse industrie de normen voor veilig werken vastgesteld. Onder andere opleidingen, voorbereiding op calamiteiten en risicobeheer komen aan bod. Bij Noodliften is de Risico Inventarisatie en -Evaluatie uitgebreid getest en hebben de uitvoerend medewerkers stuk voor stuk hun persoonlijk veiligheidsdiploma behaald. Ook zijn alle zaken rondom werkplekinspectie, beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, keuringen en ongevallenregistratie duidelijk vastgelegd.

Veiligheid hoog in het vaandel
Veiligheid is een groot goed bij Noodliften, wat betreft de werkwijze maar ook wat betreft het product. De tijdelijke trapliften van het bedrijf voldoen dan ook aan de hoogste Europese veiligheidseisen: ze zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NEN-ISO 8140, dat het vervaardigen en installeren van trapliften voor mindervaliden regelt. Ook zijn de noodliften uitgerust met extra functies die een veilige rit garanderen, zoals de in Nederland unieke verlichting in de rails. Meer weten? Lees hier verder over veiligheid met Noodliften.

Meer informatie?
Krijgt u te maken met liftstilstand en wilt u meer weten over de service van Noodliften? Neem dan contact op via www.noodliften.nl of telefonisch via 085-4863399.

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Zwamtotaal
Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...