Eenvoudig communiceren met bewoners: de nieuwe informatieschermen van Urmet!

Eenvoudig communiceren met bewoners: de nieuwe informatieschermen van Urmet!

Gepubliceerd op:

Voor elke mededeling langsgaan in het woongebouw waarvoor u verantwoordelijk bent? Eindeloos veel papier printen en bij de deur ophangen, met het risico dat uw boodschap wegwaait, verdwijnt of onleesbaar wordt? Efficiënt communiceren met bewoners in een gebouw kan erg lastig en tijdrovend zijn, zeker als u verantwoordelijk bent voor verschillende locaties. Dat hoeft nu niet meer! 

Met digitale informatieschermen houdt u alle mededelingen eenvoudig bij, ook op afstand. Vertel uw bewoners wat ze moeten weten met slechts enkele klikken op de knop en bespaar aanzienlijk op papier, tijd en kosten. Het kan met het nieuwe IP Digital Notice Board van Urmet, verkrijgbaar bij Elbo Technology.

Gericht en efficiënt informatie delen
Met behulp van de informatieschermen schermen (ook wel narrowcasting-schermen genoemd) kunt u efficiënt en gericht informatie delen met uw bewoners. Op één of meerdere schermen kunt u precies die berichten plaatsen die voor uw doelgroep op dat moment van belang zijn. Denk hierbij aan informatie over de veiligheid in het gebouw, de dag waarop de glazenwasser langskomt en vele andere mededelingen.

De voordelen van het IP Digital Notice Board van Urmet:
  • Centraal te beheren op afstand, dankzij de gratis software die ervoor beschikbaar is.
  • Geschikt voor het tonen van video’s (MPEG, WMV, AVI), foto’s (JPEG, JPG, PNG), bestanden (o.a. Word, Excel, Powerpoint) en meer.
  • Robuust en vandaalbestendig, onder andere dankzij de stalen behuizing en verhard glas.
  • In onbeperkte aantallen te koppelen aan uw cloudsoftware. Zo kunt u in een handomdraai alle schermen aanpassen, updaten en synchroniseren.
De informatieschermen van Urmet zijn verkrijgbaar in twee varianten: een Digital Notice Board (het 17” scherm zelf) en een HDMI Interface. Met deze interface kunt u ook van elk ander scherm, dat is voorzien van een HDMI-ingang en internetverbinding, een informatiescherm maken.

Meer weten over de mogelijkheden en alle specificaties bekijken?
Naar de website van Elbo Technology.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...