Nieuwe bescherming voor jouw medewerkers

Nieuwe bescherming voor jouw medewerkers

Gepubliceerd op:

45 procent van de medewerkers van corporaties heeft regelmatig te maken met uitingen van agressie en geweld. Schelden, uitdagen, beledigende taal of een dreigende houding. Het gebeurt helaas maar al te vaak. Wat doe jij om jouw werknemers te beschermen?


In 2021 wordt persoonlijke veiligheid opnieuw gedefinieerd, SoloProtect komt namelijk met nieuwe oplossingen. En bij deze nieuwe oplossingen, horen drie nieuwe alarmsystemen. Alarmsystemen die ervoor zorgen dat jouw werknemers hun werk veilig kunnen uitvoeren, iedere dag weer. De 4G verbinding van de systemen zorgt voor een grotere betrouwbaarheid en vermindert het aantal locaties    waar verbinding maken en alarmeren normaal gesproken niet mogelijk zou zijn. Het gaat om technologie die niet bezwijkt door stof of water – IP67 gecertificeerd.

Maar het belangrijkste: jouw medewerkers kunnen met deze alarmsystemen discreet alarmeren, zonder oogcontact te verliezen. Met één druk op de knop ontstaat er een directe verbinding met een gecertificeerde alarmcentrale, getraind in het beschermen van werknemers. Een centralist luistert aandachtig mee en schat de situatie zo snel mogelijk in. Mocht het nodig zijn, zal de alarmcentrale de hulpdiensten inschakelen met een PRIO1-melding, zo zijn de hulpdiensten altijd zo snel mogelijk ter plaatsen.

Bij een corporatie werk je nu eenmaal vaker alleen en dan kun je nu eenmaal in een gevaarlijke situatie terecht komen en op dat moment is er soms niemand in de buurt die je kan helpen. Voorafgaand aan je dag precies weten wat er gaat gebeuren is nu eenmaal onmogelijk en we kunnen ook niets bedenken wat dit wel mogelijk kan maken. Snel kunnen handelen tijdens de situaties waar je in terecht komt is wél mogelijk. En daarom brengt SoloProtect deze nieuwe alarmsystemen op de markt.

Haal meer rendement uit je investering met SoloProtect Insights
Insights is een tool voor het managen van werknemers. Het vermindert administratief werk binnen  het team en helpt bij het creëren van een structuur die bij de organisatie past. Insights beschikt daarnaast over een serie dashboards die de status van jouw oplossing goed weergeven. Of je nu de gebruikers- en groepsstructuur wilt inzien, cijfers over het gebruik wilt weten of je wilt weten welke groep vaker in gevaar komt dan anderen – Insights geeft je alle data die je nodig hebt in overzichtelijke dashboards.

Ook beschik je met Insights over de mogelijkheid om Risicoberichtgeving te versturen. Deze functie geeft een manager de mogelijkheid om vooraf bepaalde of op maat gemaakte berichten te sturen aan  personeel. Deze berichten kunnen zowel aan één teamlid of aan meerdere tegelijk gestuurd worden.   Ontvangers openen deze berichten op het alarmsysteem. Daarnaast creëer je in Insights ook ‘Geofences’. Dit zijn gemarkeerde gebieden/locaties binnen het werkgebied waar een verhoogd risico   geldt. Het betreden van deze Geofences triggert een automatisch, vooraf ingesteld, waarschuwingsbericht naar dat alarmsysteem.’

Meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan eens deze video! Je kunt de alarmsystemen vanaf nu pre-orderen, dat doe je hier - https://bit.ly/3o4hV7N

Een greep uit ons leveranciersregister

NCCW
NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...
Sika Nederland BV
Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...