Klant centraal op nieuwe site van Woning Advies Nederland

Klant centraal op nieuwe site van Woning Advies Nederland

Gepubliceerd op:

Woning Advies Nederland heeft de website ingrijpend vernieuwd. Niet alleen is de site qua look and feel in een modernere jas gestoken, het is nu vooral voor bezoekers snel duidelijk wat het onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau voor hen kan betekenen. “We werken veel voor woningcorporaties. Het komt voor dat men ons dan voor één aspect vraagt terwijl wij hen veel breder kunnen ontzorgen”, vertelt John Buis, oprichter en eigenaar van Woning Advies Nederland. De site geeft een helder overzicht van de verschillende diensten en helpt bezoekers actief met een gratis adviesplan.

Geen zoekplaatje, heldere teksten en vooral bezoekers helpen met informatie waar ze écht iets mee kunnen doen. Dat is het uitgangspunt geweest voor de nieuwe site. “En we zijn best tevreden met het resultaat”, zegt John. “Hoewel niet wij dat moeten vinden maar natuurlijk de bezoekers van de site”, haast de eigenaar van het landelijk opererend advies- en keuringsbureau zich daar aan toe te voegen.

Adviesplan
Eyecatcher op de site is de tool voor het samenstellen van een adviesplan. Hier kan men op basis van bepaalde thema’s zoals bijvoorbeeld gezondheid, onderhoud, veiligheid en renoveren bepaalde diensten kiezen. Het Adviesplan geeft een helder overzicht van de diensten die men bij Woning Advies Nederland kan afnemen. Het maakt bezoekers bewust van de mogelijkheden en zo krijgen ze inzicht in het totaalplaatje. “Uit onze klantcontacten blijkt namelijk”, zo legt John uit, “dat men vaak maar één activiteit of dienst van ons afneemt terwijl juist het combineren van verschillende activiteiten voordelen met zich meebrengt. ” Die voordelen liggen bijvoorbeeld op het vlak van efficiency en daarmee kan de klant uiteraard ook goedkoper uit zijn. “Immers in één bezoek kunnen we meerdere metingen en keuringen uitvoeren. En dat is natuurlijk prijstechnisch interessant”, aldus John.
De gekozen diensten kunnen worden geselecteerd en met één druk op de knop komt men vervolgens op het gratis adviesplan uit. Hierdoor is direct inzichtelijk wat Woning Advies Nederland voor hen kan betekenen.

Visie
De nieuwe website sluit zo naadloos aan op de visie van Woning Advies Nederland dat problemen alleen maar kunnen worden opgelost als er zo efficiënt en effectief mogelijk te werk wordt gegaan. John: “En om dat te doen moeten we blijven innoveren. Onze site is daar een concreet voorbeeld van.”
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.woningadviesnederland.nl
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/asbest/woning-advies-nederland

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Mind2Pay
Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...