Energiemanager Online voor gemeenten en woningcorporaties

Gepubliceerd op:

Met de Energiemanager Online kunnen gemeenten en corporaties actuele rapportages per wijk krijgen. Het bijhouden van meterstanden geeft inzicht in het eigen gas- en elektriciteitsverbruik én laat zien of nieuw gedrag inderdaad een besparing oplevert. Met de Energiemanager Online is het makkelijk om dit bij te houden, zowel voor de bewoners zelf, als voor de gemeente of corporatie. Gebruik van de Energiemanager Online en de rapportages gedurende de periode september 2011 tot en met september 2012 kost 1400 euro  voor gemeenten.

Stimuleren en monitoren
Met de tool kunnen uw bewoners hun meterstanden bijhouden, krijgen feedback of ze het beter doen dan het jaar daarvoor en u kunt tevens op wijkniveau monitoren of uw bewoners inderdaad besparen. Gemeenten en corporaties ontvangen maandelijkse rapportages over het gas- en elektriciteitsverbruik van verschillende wijken. Het is dus ook een geschikt instrument om energiebespaarwedstrijden te organiseren tussen twee wijken of huurderscomplexen of andere vergelijkingswensen.

Hoe werkt de tool?
De Energiemanager Online is een online applicatie die de bewoner vertelt laat zien of die meer of minder energie heeft verbruikt dan dezelfde periode vorig jaar (rekening houdend met het weer). Het enige wat de bewoner ervoor moet doen, is eenmalig inschrijven en vervolgens regelmatig de meterstanden invullen.

Een greep uit ons leveranciersregister

BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...