Kennissessie 'Wonen en Energie' voor beslissers en beleidsmakers

Kennissessie 'Wonen en Energie' voor beslissers en beleidsmakers

Gepubliceerd op:

In één middag antwoord op al uw vragen over de Warmtewet en de toepassing van zonne-energie binnen woningcorporaties? Schrijf u nu in voor de kennissessie van Eneco op 6 oktober a.s. Inhoudelijk stemt Eneco de sessie volledig af op de specifieke kennisbehoefte van directies en beleidsmakers van woningcorporaties en ontwikkelaars. Verwacht geen overvloed aan juridische en technische details, maar aandacht voor de informatie die ú helpt bij strategische exploitatiebeslissingen ten aanzien van uw woningvoorraad.


Geef vooraf úw vragen door en bespreek de antwoorden samen met overige beslissers in twee interactieve sessies.

Strategisch inzicht in warmtewet en zonne-energie
Het is voor veel woningcorporaties en ontwikkelaars op dit moment niet duidelijk wat precies de impact van de Warmtewet is op hun eigen exploitatie en de lasten voor de huurders. Er leven veel vragen zoals: Wat mag je wel en niet doorbelasten? en Mag je verschillende tarieven hanteren voor verschillende wooncomplexen? Ook over het toepassen van zonnepanelen zijn nog veel vragen over. Welke situaties zijn economisch interessant? Wie investeert in de panelen: de woningcorporatie, de huurder of wellicht een externe partij?

Alles wat u moet weten, ook bij outsourcing
Afgelopen jaar verschenen twee artikelen in deze nieuwsbrief, met de visie van Eneco op de Warmtewet en het gebruik van zonne-energie. Als oplossingen worden hierin onder meer outsourcing van warmtelevering en 20 jaar garantstelling van de opbrengst van zonnepanelen gepresenteerd. Ook als u als u kiest voor volledige uitbesteding is specifieke achtergrondkennis van belang om als opdrachtgever scherpe keuzes te kunnen maken en de consequenties daarvan voor de organisatie te overzien en managen. Dat is precies de reden waarom we nu een kennissessie organiseren voor beslissers van woningcorporaties en ontwikkelaars.

Antwoord op uw vragen
Bij uw aanmelding kunt u aangeven wat de vragen zijn waarop u antwoord wilt krijgen tijdens de kennissessie. Naar aanleiding van de door u ingezonden vragen zullen wij op maat gemaakte (parallel)sessies inrichten zodat u optimaal geïnformeerd wordt. Een vergelijkbare kennissessie was vorig jaar drukbezocht en werd positief beoordeeld door deelnemers. Reden genoeg voor een tweede editie, die wordt georganiseerd in samenwerking met Dyon Noy van Atriensis en adviesbureau Atrivé. Gezamenlijk zetten wij al onze expertise in om uw vragen te beantwoorden.

Direct inschrijven voor 'Wonen en Energie', dé kennissessie voor directies en beleidsmakers van woningcorporaties en ontwikkelaars.


Een greep uit ons leveranciersregister

TRIM Trading BV
De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand ...
BOB-KOB Opleidingen
BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...