Woningstichting Vaals behaalt KWH-Huurlabel

Gepubliceerd op:

Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) heeft eind 2010 een uitgebreid onderzoek uitgevoerd.

Daarbij werd o.a. aan de huurders hun mening gevraagd over de dienstverlening van de Woningstichting bij bijvoorbeeld het zoeken naar een woning, het betalen van de huur, het uitvoeren van reparaties aan en het onderhouden van de woning en het afhandelen van klachten.

Een “mysteryguest” heeft zelfs diverse keren het kantoor bezocht om de medewerkers op de wijze van dienstverlening, informatievoorziening en deskundigheid te beoordelen. Het KWH-Huurlabel is hét keurmerk voor het leveren van een goede dienstverlening. In Nederland zijn er ongeveer 450 corporaties, waarvan er 184 het KWH-Huurlabel mogen voeren.
Woningstichting Vaals mag er met recht trots op zijn al na de eerste meting een bovengemiddeld cijfer van 8.0 te hebben behaald.


Daarnaast vond er tussen maart 2010 en april 2011 een onafhankelijke visitatie plaats door Raeflex, een bureau dat door middel van onderzoek wil bijdragen aan het transparant maken van de prestaties van woningcorporaties. Tijdens deze visitatie zijn alle prestaties van de Woningstichting via verschillende invalshoeken beoordeeld door onafhankelijke adviseurs, en ook in dit onderzoek behaalt Woningstichting Vaals gemiddeld een 8.0.

Bron: Gemeente Vaals

Een greep uit ons leveranciersregister

Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...