CEDRAL

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. CEDRAL

CEDRAL

Bezoekadres
Kuiermansstraat 1
1880 Kapelle-op-den-Bos | België
Contactgegevens
Telefoon: 0031 (0)30 236 87 32
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen

Cedral inspireert je graag met duurzame en creatieve materialen voor de volledige gebouwschil. Allemaal geproduceerd in vezelcement, een natuurlijk materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. We hebben verschillende materialen voor nieuwbouw en renovatie in ons gamma, zoals de Cedral sidings gevelstroken en strakke en gestructureerde leien voor dak en gevel.

Cedral sidings gevelstroken
Met Cedral sidings gevelstroken kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat het dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen de nieuwe aanbouw, uitbouw of dakkapel en de bestaande woning. Maar wist je dat je ook een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk met Cedral gevelstroken kan bekleden?

Het Cedral-gamma omvat een brede waaier van standaardkleuren. Bovendien heb je voor de uitstraling van je gevel keuze uit twee types afwerking: Wood (met houtnerfstructuur) of Smooth (met een licht gestructureerd oppervlak) en twee plaatsingsmethoden: Click (met tand en groef) en Lap (overlappend of gepotdekseld geplaatst).

Vezelcementleien
Ontdek ook ons gamma Cedral leien voor dak en gevel, met maar liefst 10 plaatsingswijzes. Met horizontale, diagonale, gestreepte en verticale effecten kan je perfect inspelen op de huidige trends. Ons uitgebreid gamma kleurschakeringen en de eindeloze combinatiemogelijkheden met andere bouwmaterialen (zoals baksteen, hout, ...) staan garant voor een moderne en uitgesproken architectuur.

Betrouwbare bouwpartner
Cedral is een merk van Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen met wereldwijd meer dan 17.500 werknemers in maar liefst 45 landen. Naast Cedral gevelstroken en leien vind je bij Etex ook nog de EQUITONE gevelpanelen, Eternit golfplaten en alle toebehoren zoals onderdaken.

Als fabrikant maken wij het verschil door onze kwaliteit, prima service en advies, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring.

Foto's van CEDRAL

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...