Uniek product met bijzondere kwaliteiten

Uniek product met bijzondere kwaliteiten

Gepubliceerd op:

fermacell levert duurzame oplossingen voor herstructurerings-, renovatie- en nieuwbouwprojecten. U past fermacell toe van vloer tot dak. Of er nu oude (sociale) woningbouw aan de huidige bouweisen moeten worden aangepast, een bedrijfspand moet worden omgebouwd tot appartementencomplex of een ziekenhuis moet worden gerealiseerd.

Gipsvezelplaat bestaat uit gips en papiervezels die, na toevoeging van water, onder hoge druk worden samengeperst. fermacell is milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en dus zeer geschikt voor toepassing in projecten die om een duurzame en ecologisch verantwoorde oplossing vragen.

fermacell is uiterst stabiel, vormvast en universeel toepasbaar. De unieke materiaalsamenstelling maakt fermacell geschikt om tegelijkertijd als afbouwplaat, brandwerende plaat, geluidsisolerende plaat, thermische plaat en als plaat voor vochtige ruimtes te dienen.

Wanden van fermacell blijven tot in lengte van dagen super glad en strak. Zo heeft u met  fermacell hét antwoord in huis op de eisen zoals gesteld in normbladen en bouwverordeningen. Ook de afbouwsector is beter af met fermacell omdat het snel en makkelijk te verwerken is.

fermacell Gipsvezelplaten zijn super stootvast en extreem belastbaar. Door de hoge stootvastheid blijven wanden van fermacell mooi. fermacell Gipsvezelplaten bieden zo een duurzame oplossing voor intensief gebruik in woningen, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen en publieke gebouwen.

De unieke materiaalsamenstelling van gips en papiervezels maakt fermacell Gipsvezelplaten ook bijzonder brandwerend. Constructies met een enkele beplating fermacell zorgen al voor een brandvertraging van 60 minuten. Die loopt bij dubbele beplating al snel op tot 120 minuten.

Het hoge soortelijk gewicht van fermacell Gipsvezelplaten zorgt ook voor een opmerkelijke geluidsweerstand. Met enkel beplate wandconstructies van 100 mm dikte, realiseert u al een geluidsisolatiewaarde van Rw=52 dB. Met dubbele beplating is zelfs Rw=70 dB mogelijk.

Meer info: www.fermacell.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Adviesbureau van de Poel
Weikhoplex
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...
CascoTotaal
CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt ...