HW Wonen en Zig samen aan de slag voor een digitale toekomst

HW Wonen en Zig samen aan de slag voor een digitale toekomst

Gepubliceerd op:

Deze week is er een mooie mijlpaal bereikt. HW Wonen is de samenwerking met Zig (wederom) aangegaan om te werken aan een toekomstbestendige ambitie: in vijf jaar tijd naar een digitale corporatie. Een vernieuwde website, een persoonlijk huurdersportaal en een woonruimtebemiddelingssysteem gaan ervoor zorgen dat processen optimaal verlopen en dat de klant volledig centraal staat.

Strategisch partnership
HW Wonen en Zig zijn oude bekenden van elkaar. Na enkele jaren is de samenwerking nieuw leven ingeblazen. In een eerder traject koos HW Wonen al voor het Aanbod Platform voor woonruimteverdeling en nu heeft HW Wonen ook de keuze gemaakt voor het Woonservice Platform. Met een volledige focus op de klantbeleving van zowel woningzoekenden als huurders werkt HW Wonen samen met Zig toe naar de corporatie van de toekomst.

Toekomstvisie
Beide partijen hebben een gezamenlijke visie. Ze willen de behoeften van de klant én de klantrelatie centraal stellen en vinden innovatie belangrijk. Meer digitaal en toch dichter bij je klanten. HW Wonen en Zig geloven dat het kan. De focus ligt niet zozeer op de software, maar vooral op de mensen. Door een persoonlijke aanpak, juist ook het digitaal, maak je het verschil. Zig neemt HW Wonen bij de hand en kijkt voortdurend vooruit, om ervoor te zorgen dat HW Wonen voorop blijft lopen.

Vanaf begin 2022 de klant volledig centraal
HW Wonen gaat begin volgend jaar live met het woonruimtebemiddelingssysteem, de volledig nieuwe website en het huurdersportaal van Zig. De verwachtingen op het gebied van klantwaardering zijn hoog, met het Aanbod Platform voor woonruimteverdeling en het Woonservice Platform voor digitale dienstverlening. Momenteel loopt er nog een traject naar een nieuw ERP-systeem, Tobias 365. De (gestandaardiseerde) koppeling op basis van Vera 3.2 ligt al klaar hiervoor, dus het is straks een kwestie van plug&play voor HW Wonen. Zig verwacht vanaf 2022 direct resultaat te zien: een verbeterde digitale dienstverlening, een verhoogde klanttevredenheid en meer werkplezier en -gemak voor medewerkers.

Een greep uit ons leveranciersregister

dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...
PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...