Vernieuwde brochure Kleurrijk wonen

Vernieuwde brochure Kleurrijk wonen

Gepubliceerd op:

Balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken hoeven niet saai te zijn. Met de vloeibare kunststof systemen van Triflex krijgen ze een aantrekkelijk, kleurrijk uiterlijk. Helemaal afgestemd op uw wensen en hoogwaardig beschermend. State-of-the-art-technologie staat borg voor een uiterst duurzaam resultaat.

Zo ook bij het 70 meter hoge wooncomplex De Vier Werelden. De innovatieve architectuur schept ook ruimte voor recreatie, zoals het vrijetijdsdek met barbecueterras, diverse zitjes en zones voor tennis en petanque. Er was echter één probleem: serieuze lekkage, met veel schade aan de constructie en auto's in de onderliggende parkeerruimte. Doordat er geen concessies gedaan mochten worden aan de uitstraling van het gebouw is gekozen voor het Triflex BTS-P systeem. Bekijk hier hoe Wim van Egmond, Vereniging van Eigenaren, de renovatie heeft ervaren.

De brochure waar nog meer kleurrijke projecten, duurzame systemen en algemene informatie in staan is hier te downloaden.

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
CascoTotaal
CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt ...