Geslaagde Masterclass Leegstand in Maastricht

Geslaagde Masterclass Leegstand in Maastricht

Gepubliceerd op:

In een zonnig Maastricht vond op donderdag 12 maart de Ad Hoc Masterclass Leegstand plaats. Ad Hoc kijkt terug op een zeer geslaagde eerste editie van 2015. Tijdens dit jubileumjaar biedt Ad Hoc op verschillende locaties in het land masterclasses aan die gratis bij te wonen zijn.

Tijdens de masterclass, die traditiegetrouw plaatsvond op het water, waren verschillende woningcorporaties uit Limburg aanwezig. Door het uitwisselen van gedachten, kennis en ervaringen in combinatie met de informatie die de bedrijfsjuriste van Ad Hoc leverde, ontstond er een interessante discussie over hoe de deelnemers omgaan met leegstand en wat Ad Hoc hieraan kan bijdragen.

Ad Hoc profileert zich door het geven van de masterclasses ook als kennispartner voor woningcorporaties. Aan de hand van recente rechtsuitspraken schetst de bedrijfsjuriste een beeld van de risico’s die mogelijk aanwezig zijn bij leegstand. Daarnaast laat Ad Hoc zien welke oplossingen zij kan bieden, variërend van Beheer tot Toezicht tot Tijdelijke Verhuur. Uiteraard is dit nooit een standaard voorstel, maar bekijkt Ad Hoc met de woningcorporatie wat de beste opties zijn.

Momenteel is Ad Hoc druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende masterclasses. Houd onze nieuwsbrieven en website dus in de gaten.

www.adhocbeheer.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Raetsheren
Raetsheren van Orden biedt sinds de jaren 90 haar diensten aan de corporatiesector aan...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...
Remmers B.V.
Overtuig uzelf van ons vakkundig advies met de zekerheid van een zeer uitgebreid assortiment ...