Volkshuisvesting Arnhem Beste Werkgever 'Woningcorporaties'

Volkshuisvesting Arnhem Beste Werkgever 'Woningcorporaties'

Gepubliceerd op:

Op dinsdag 4 oktober is Volkshuisvesting Arnhem uitgeroepen tot Beste Werkgever in de branche woningcorporaties. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam.

Volkshuisvesting Arnhem scoort met een 8,1 ruim boven de nummers 2 en 3. Intermaris bezet de tweede plaats met een Beste Werkgevers Score van 7,6. Op de derde plaats staat Mitros, dat met een 7,5 de top 3 completeert.

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers. Meer informatie over de winnaars en de geheimen van goed werkgeverschap is te vinden in het Beste Werkgevers Magazine 2016.

Klik hier om het magazine aan te vragen.

Een greep uit ons leveranciersregister

NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...