dormakaba Nederland B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Deuren »
  3. Deuren Domotica »
  4. dormakaba Nederland B.V.

dormakaba Nederland B.V.

Bezoekadres
Dalwagen 45
6669 CB Dodewaard
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 352 33 33
For every place that matters
Ons doel weerspiegelt de bijdrage die wij leveren aan de samenleving: wij zijn daar waar mensen en organisaties samenkomen - van locaties in de stad tot locaties over de hele wereld. Op scholen en universiteiten, in stadions, luchthavens, woningen, ziekenhuizen en werkplekken. Wij zorgen voor veiligheid, beveiliging en duurzaamheid, zodat mensen zich moeiteloos kunnen verplaatsen en hun leven kunnen inrichten zoals zij dat willen. #ForEveryPlaceThatMatters.

dormakaba in Nederland
dormakaba Nederland maakt deel uit van de dormakaba Group. Met onze kantoren gevestigd in Dodewaard, Utrecht en Nijkerk zijn we landelijk actief. We kennen de lokale vereisten, we luisteren naar onze klanten en partners, we stellen de juiste vragen en houden rekening met elk aspect om tot slimme, veilige toegangsoplossingen te komen. Met meer dan 150 jaar ervaring staan wij voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. En met deze basis staan we als vakkundige partner aan de zijde van onze klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-)project tot en met service en onderhoud.

Ons uitgebreide product portfolio
Uw toegangssystemen voor gebouwen moeten innovatief, betrouwbaar, veilig en eenvoudig te integreren zijn. Ons uitgebreide portfolio is precies dat. Met bekroonde end-to-end toegangsoplossingen zijn wij uw complete partner voor geavanceerde deur- en toegangssystemen en diensten voor uw toepassingen, wereldwijd.

Onze inzet voor duurzaamheid
Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling in onze hele waardeketen, waarbij wij altijd onze economische, ecologische en sociale verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties voor ogen houden. Duurzaamheid op productniveau is een belangrijke en toekomstgerichte benadering in de bouw. Om gekwantificeerde gegevens over de milieu-impact van een product gedurende zijn hele levenscyclus te verstrekken, levert dormakaba Environmental Product Declarations (EPD’s) op basis van alomvattende levenscyclusbeoordelingen.

Foto's van dormakaba Nederland B.V.

Beschikbare video van dormakaba Nederland B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...

ATAG als uw langetermijnpartner ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...