Duurzaam en fris met nieuwe galerijvloeren

Duurzaam en fris met nieuwe galerijvloeren

Gepubliceerd op:

Het bijna 30 jaar oude wooncomplex Venpoorten in Wouw was toe aan een fikse onderhoudsbeurt. Een prima kans om het gebouw meteen van boven tot onder aan te pakken. Duurzamer en een frisse uitstraling.


COMPLETE RENOVATIE
Vrijwel alles aan het gebouw van woningcorporatie Stadlander is gerenoveerd of nieuw gebouwd. Bij alle werkzaamheden stond duurzaamheid en een nieuwe uitstraling centraal. Denk aan HR++ glas, een nieuw ventilatiesysteem en meterkast. Aan de buitenkant is het meest opvallend de nieuwe buitengevel, met isolatie, de hekwerken en de balkons en galerijen.

GELIJKVLOERS
In opdracht van Huysmeesters en bouwbedrijf de Krijger kreeg Zoontjens de opdracht voor de vernieuwing van de galerijen en balkons. Met de totaal nieuwe uitstraling van het gebouw, konden deze niet achterblijven. Men koos voor Dreen®Ceramica in de kleur Klif Silver. De galerijen en balkons zijn in de nieuwe vorm ook meteen gelijkvloers aangelegd met de drempels. Zo zijn de woningen voor iedereen toekomstbestendig.
Lees meer over galerijophoging

ZO MIN MOGELIJK OVERLAST
De renovatie is uitgevoerd terwijl de bewoners er bleven wonen. Het voordeel van van het Dreen®Ceramica systeem is dat het weeronafhankelijk te leggen is en meteen begaanbaar is, dus voor de bewoners zo min mogelijk overlast. Met een klein feestje van bewoners, bouwers, bestuurders en belangstellenden is begin 2023 de renovatie van het nieuwe wooncomplex gevierd en afgerond.

      

Een greep uit ons leveranciersregister

Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...
WTW
Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...