Nieuw: Mosa Holland 2050

Nieuw: Mosa Holland 2050

Gepubliceerd op:

Mosa introduceert een nieuwe tegeloplossing voor tevreden huurders, compact en compleet. 

Mosa Holland 2050 is een eigentijdse alles-in-één tegeloplossing, die zowel innovatieve functionele als uitstekende esthetische eigenschappen in zich verenigd. 

In deze continu voorradige collectie kan worden gekozen tussen koele kleuren voor een moderne inrichting of warme kleuren voor een klassiekere ambiance. Met zes kleuren en twee formaten vloertegels, zowel 15x15 cm als 30x30 cm, zijn de mogelijkheden met het karakteristieke Mosa Holland 2050 ruim. De vloertegels gaan bovendien naadloos over in zes complementaire accentkleuren voor wand in drie formaten. Geen enkele ruimte hoeft hetzelfde te zijn. Terwijl wel met dezelfde toonaangevende kwaliteit tegels wordt gewerkt. Bewoners hebben dus voldoende keuzegemak om een mooie badkamer te laten realiseren. De tot 2050 naleverbare modulaire wand- en vloertegels zijn ook nog eens volledig beschikbaar in Mosa Panel.

Richtingloos design
Diverse kleuren, maximale mix Het homogene, subtiele design van de vloertegels maakt de tegels richtingloos en eenvoudig te leggen, waarbij het effect van één tegel gelijk staat aan het effect voor de gehele vloer en zo een rustgevend en ruimtelijk geheel ontstaat. De gradatie in kleurverschil is subtiel, het gespikkelde patroon gevarieerd en levendig. What you see is what you get.

Uniek antislipreliëf R10/B
Onze vloertegels zijn ongeglazuurd en voorzien van een antislipreliëf. Met een R10 waarde geven de tegels voldoende grip en dankzij de B kwalificatie is ook de slipvastheid blootsvoets uitstekend. In combinatie met de bijpassende douchebaktegels, van dezelfde kwaliteit en afwerking,  levert dit een levensloopbestendige vloer op.

Dezelfde vloertegel voor badkamer én toilet
Het reliëf combineert eenvoudige reinigbaarheid met de juiste antislipwaarde. De vloertegels van Mosa Holland 2050 kunnen hierdoor probleemloos in zowel badkamer als toilet worden toegepast. Dit voorkomt problemen bij bestellen en leveren alsook fouten tijdens de verwerking.

Geteste reinigbaarheid
Ook de vloertegels van Mosa Holland 2050 voldoen, net als al onze andere A-kwaliteit tegels, aan verschillende standaarden in de woningbouw, zoals het KOMO-kwaliteitscertificaat en WoonKeur. Het nieuwe microreliëfoppervlak is zo goed als onzichtbaar, maar bezit uitstekende antislipeigenschappen en is goed te reinigen. De eigenschappen van de tegel voldoen aan de regelgeving voor levensloopbestendige woningen. Het relïef heeft geen dalen waar vuil achter in kan blijven, maar op de tegel liggende afgeronde toppen. Hierdoor is de tegel zeer geschikt voor natte ruimtes en makkelijk schoon te maken en te houden.

Onze wandtegels gaan twee keer door de oven, eerst als biscuit, vervolgens met glazuur zodat een excellente glazuurkwaliteit en maatvastheid ontstaat. Daarnaast zijn de wandtegels standaard voorzien van één geglazuurde zijkant. Hierdoor kunnen uitwendige hoeken, inbouwreservoirs en neggenkanten bij ramen mooi en effectief worden afgewerkt. We zorgen er bovendien altijd voor dat onze wandtegels modulair zijn en afgestemd op de kleur en maat van de Mosa vloertegels.

Voor meer informatie, klik hier.

 

Een greep uit ons leveranciersregister

Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...