Luchtkanaalreiniging voor een veilig binnenklimaat

Luchtkanaalreiniging voor een veilig binnenklimaat

Gepubliceerd op:

Om de luchtkwaliteit van woningen en appartementsgebouwen gezond te houden is periodieke professionele reiniging van aircosystemen, ventilatiekanalen, mechanische ventilatieboxen of WTW installaties van belang. Ophopende vervuiling in kanalen brengt een hogere kans op verspreiding van schadelijke bacteriën en virussen en schimmels in leefruimten en een mogelijke kans op gezondheidsklachten.

Het systeem kan ook eerder vervuild raken, doordat we meer thuis zijn gaan werken en we daardoor meer stof verspreiden. Voor een goede ventilatie, koeling of afzuiging is het daarom belangrijk om op tijd controle en onderhoud uit te voeren. 

Wat zijn de voordelen van kanaalreiniging?
  • Het systeem gaat langer mee;
  • Betere hygiëne;
  • (Verdere) verspreiding van schadelijke bacteriën, virussen en schimmels wordt voorkomen;
  • Een beter binnenklimaat omdat een gereinigd systeem de juiste hoeveelheid vocht afvoert;
Polygon is expert in het voorkomen, beperken en beheersen van schade aan vastgoed, installaties en eigendommen. Wij zijn al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van brand- en waterschade herstel, lekdetectie en we bieden tijdelijke klimaatoplossingen. Ventilatiekanalen reinigen is een van de werkzaamheden die we veelvuldig uitvoeren. Niet alleen na brand of waterschade, maar ook voor periodiek onderhoud aan aircosystemen, luchtkanalen, mechanische ventilatieboxen of WTW installaties is Polygon in te schakelen en staan onze collega’s altijd voor u klaar.

Interesse of meer informatie gewenst?
Bekijk onze website voor meer informatie over kanaalreiniging door Polygon.Een greep uit ons leveranciersregister

BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Sensus process management
BPM software voor Woningcorporaties ...
Koston Nederland BV
Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...