Cegeka-dsa trekt Hosting van Dynamics Empire naar hoger plan met NEH

Cegeka-dsa trekt Hosting van Dynamics Empire naar hoger plan met NEH

Gepubliceerd op:

De samenwerking tussen ERP-leverancier cegeka-dsa en ICT-dienstverlener NEH wordt geformaliseerd én geïntensiveerd. Beide partijen willen op deze manier nog beter inspelen op de vraag naar ontzorging vanuit de vastgoedmarkt.

Totaalpakket
De klant vaart wel bij de samenwerking tussen cegeka-dsa en NEH. Het laten hosten van Dynamics Empire maakt een lokale installatie van het ERP-pakket overbodig, en vormt daarmee een besparing op mankracht en financiële middelen. De klant kan zich focussen op haar core business.

Samenwerken
Dat er bij de selectie van een partner niet over een nacht ijs is gegaan mag duidelijk zijn. Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur van NEH licht toe: “Cegeka-dsa en NEH weten elkaar al jaren te vinden en daar begint het eigenlijk mee. Als er iets is, dan moet je elkaar kunnen bellen en zeggen: “Hoe gaan we dit oplossen?” Dit is nu al het geval en met de formalisering van onze samenwerking gaat dat alleen maar sterker worden.”

Directeur Product & Development Johan Gerrits van cegeka-dsa beaamt dit: “Voor ons is het erg belangrijk om een betrouwbare partner te hebben. Uiteindelijk gaat het om het leveren van mooie dienstverlening voor onze klanten. In NEH hebben wij een partner gevonden die hier met hetzelfde enthousiasme invulling aan geeft.”

Gerrits vervolgt: “Het is essentieel dat we met een uitstekende partner samenwerken. Dat wordt beaamd door wat wij zien bij NEH. Hosting is altijd erg afstandelijk. Het is daarom erg mooi om te zien hoe jullie een gezicht aan de organisatie geven.”

Over cegeka-dsa
Cegeka-dsa biedt met haar product Dynamics Empire een integraal product voor vastgoedbeheer. Met Dynamics Empire ondersteunt cegeka-dsa ruim 6.000 gebruikers van 70 vastgoedorganisaties die samen meer dan 860.000 vastgoedeenheden beheren. Door haar focus op de vastgoedmarkt is het bedrijf in staat om innovatieve en concrete oplossingen te bieden.

Over NEH
NEH is als ICT-dienstverlener onafhankelijk marktleider in het outsourcen van woningcorporaties en zorginstellingen naar de Cloud. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud, zorgt NEH dat eindgebruikers altijd, overal en op elk device veilig kunnen werken. Met mensgerichte ondersteuning van toetsenbord tot applicatie blinkt NEH uit in het ontzorgen van haar eindgebruikers.

Een greep uit ons leveranciersregister

dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...
Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...
Tonzon
Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...