Vb&t VvE diensten blijft zich verder ontwikkelen

Vb&t VvE diensten blijft zich verder ontwikkelen

Gepubliceerd op:

Op dit moment zijn er veel onderwerpen binnen het VvE beheer spectrum die erg actueel zijn.
  • De rol van huurders binnen de VvE komt meer en meer in een ander daglicht te staan.
  • De VvE’s moeten aan de slag met duurzaamheid om aansluiting te houden met de rest van bebouwd Nederland.
  • Regelgeving op het gebied van verzekeren is sterk gewijzigd voor beheerders van Vve’s.

Als een van de grootste VvE beheerders van Nederland vindt vb&t vve diensten het belangrijk hierover de branche te informeren en pro actief oplossingen te bedenken om onze klanten goed te kunnen bedienen en te ontzorgen. 

Eigenaar + huurder = bewoner
In plaats van te spreken over huurders en eigenaars in gebouwen willen wij graag spreken over bewoners. Dit houdt in dat we de huurders willen betrekken bij de VvE en mee laten praten over de toekomst van het gebouw. Gelukkig zijn er diverse woningcorporaties binnen onze klantenkring die onze visie een warm hart toedragen, waardoor wij in samenwerking  met hen en onze automatiseringspartner “Twinq” onze processen en systemen zo hebben kunnen inrichten, dat dit praktisch ook mogelijk is geworden. Tijdens het Twinq Congres, dat wordt gehouden op twee en drie oktober, zullen wij samen met Twinq een workshop geven waarin wij onze ervaringen gedurende het afgelopen jaar zullen delen.

Save the date
Op 18 oktober organiseert vb&t vve diensten zelf haar eerste Congres voor besturen van haar VvE’s en alle zakelijke relaties. Deze dag zal plaatsvinden in het meest markante gebouw van Eindhoven “het Evoluon”. ’s Ochtends beginnen we met een inspirerend verhaal van Helga van Leur over de invloed van onze manier van leven op het weer en het klimaat. Na de lunch presenteren wij een uitgebreid programma van vijftien workshops rondom vijf thema pleinen. Bezoekers kunnen de inhoud van deze dag zelf vormgeven door, gedurende drie opeenvolgende rondes, iedere keer te kiezen uit vijf onderwerpen. Natuurlijk zal op deze dag ook de veranderende rol van de huurder aan bod komen. Op de website congres.vbtvvediensten.nl vindt u een overzicht van alle workshops terug. Bent u na het lezen van het programma geïnteresseerd in het bijwonen van het congres en wilt graag nader kennis maken met vb&t neem dan contact met ons (040 - 269 69 92) op en vraag naar John van Winden.    

vb&t assurantiën
Omdat het goed verzekerd houden van VvE’s die in beheer zijn bij vb&t vve diensten steeds moeilijker wordt  gemaakt door opgelegde regelgeving vanuit de AFM, heeft vb&t eind 2016 besloten haar eigen verzekeringsafdeling op te zetten en een vergunningsaanvraag in te dienen bij de AFM.  Na een uitgebreide procedure en intensieve screening kunnen wij met gepaste trots melden dat de aanvraag is goed gekeurd en wij per 1 september beschikken over een eigen verzekeringsvergunning. Hierdoor mogen wij onze VvE’s adviseren over de af te sluiten verzekeringen, kunnen wij, in samenwerking met de verzekeraars nog beter richting geven aan het schade herstel proces en daarmee onze klanten betere dienstverlening bieden en nog verder ontzorgen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Orcon
Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...