Traplift-Verhuur.nl maakt snelle plaatsing van tijdelijke trapliften mogelijk

Traplift-Verhuur.nl maakt snelle plaatsing van tijdelijke trapliften mogelijk

Gepubliceerd op:

RECO Lift Solutions lanceert Traplift-Verhuur.nl in Nederland. Hierdoor wordt eenvoudig en snelle levering van tijdelijke trapliften in openbare trappenhuizen mogelijk. Traplift-Verhuur.nl richt zich hiermee vooral op woningcorporaties, VVE’s en overige gebouwen/eigenaren.

Met Traplift-Verhuur.nl speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar snelle plaatsing van tijdelijke trapliften. Robert van der Bruggen, bedrijfsleider RECO Lift Solutions: ‘Denk bijvoorbeeld aan de trend dat mensen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen, dit om torenhoge zorgkosten te vermijden’. Natuurlijk brengt deze trend behoorlijk wat veranderingen met zich mee en zijn er ook zaken waar de bewoners mee geconfronteerd worden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer men slecht ter been geraakt en niet gelijkvloers woont? Of in het geval van ongeplande liftstilstand? In dergelijke gevallen willen wij een betaalbare traplift oplossing bieden. Met RECO Lift Solutions waren we al in staat noodliften te leveren die niet te onderscheiden zijn van vaste permanente liften maar met Traplift-Verhuur.nl zijn wij nu ook in staat echt als full service leverancier naar buiten te treden en bieden wij als enige leverancier onze klanten de keuze tussen een noodlift of een traplift.

Onze missie luidt dan ook als volgt; Ongeacht de situatie of oorzaak. Wij zorgen ervoor dat liftgebruikers mobiel blijven!

Het nieuwe concept belooft:
  • binnen een dag een offerte op maat;
  • traplift specialisten die u telefonisch maar ook op locatie kunnen adviseren;
  • trapliften huren vanaf 1 week;
  • landelijke dekking, zowel in Nederland als België;
  • snelle levering uit voorraad en installatie geschiedt veelal binnen 24 uur of sneller.

Van der Bruggen vervolgt: ‘Ik merk dat klanten hierdoor echt verrast zijn; één zei er laatst letterlijk: ‘Wow, gisteren gesproken en nu staan jullie al op de stoep om onze traplift te installeren’.”

Over Traplift-Verhuur.nl
Traplift-Verhuur.nl is onderdeel van RECO Lift Solutions, een bedrijf met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van noodliften en trapliften verhuur. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler van formaat met een alsmaar groeiende trapliften vloot van meer dan 250 machines. De unieke tijdelijke trapliften worden gekenmerkt door de hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid.


Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...