Snakeline van 6 – 10 februari 2017 op bouwbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Snakeline van 6 – 10 februari 2017 op bouwbeurs in Jaarbeurs Utrecht

Gepubliceerd op:

Wilt u naar de bouwbeurs, dan kunt u zich hier gratis inschrijven voor een toegangskaart. 


Het dakenlandschap verandert. De daken worden meer en meer voorzien van zonnepanelen. Ook groendaken zijn sterk in opkomst. Zeker dit soort daken moeten onderhouden worden.

Werken op het dak moet veilig, dat is wettelijk verankerd. Maar er zijn nog geen veiligheidsproducten die dat tegen lage kosten mogelijk maken. Hierdoor zijn veel opdrachtgevers / gebouweigenaren terughoudend met het aanbrengen van dergelijke voorzieningen op hun (nieuwe) daken, maar u kunt:

Beter een uur investeren IN dan een uur discussiëren OVER de veiligheid van (uw) medewerkers op het dak.

Vanaf nu heeft u geen excuus meer deze voorzieningen niet aan te bieden. Snakeline is op de markt!! Snakeline is nu gecertificeerd en voldoet aan alle hieraan te stellen veiligheidseisen.

Snakeline kan voor nieuwbouw daken in de fabriek in enkele minuten worden (voor-)gemonteerd en bij bestaande daken hoeft het slechts eenmalig te worden aangebracht, waarna Snakeline permanent in het dak is opgenomen. 

Snakeline is praktisch onzichtbaar en doorbreekt het dakvlak nergens, dit is bij toepassing van zonnepanelen en groendaken cruciaal. Snakeline wordt in twee varianten aangeboden, voor verschillende typen dakconstructies.

Snakeline is helemaal op de gebruiker afgestemd en biedt hem/haar de mogelijkheid zichzelf aan te lijnen vóór dat het dak wordt betreden. Tevens biedt Snakeline de gebruiker de mogelijkheid om ook aan de andere kant van het dak werkzaamheden te verrichten zonder de noodzaak aan- of af te koppelen.

Nieuwsgierig geworden? Op de bouwbeurs 2017 van 6 – 10 februari is Snakeline te zien. Maar wilt u niet zolang wachten, kijk dan voor meer informatie op: www.snakeline.nl of email naar info@snakeline.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...