Techem energy Services B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Energiebesparing »
  4. Techem energy Services B.V.

Techem energy Services B.V.

Bezoekadres
Takkebijsters 17 A1
4817 BL Breda
Corr.adres
Postbus 2152
4800 CD Breda
Contactgegevens
Telefoon: (076) 572 58 00
Energiekosten stijgen, het milieu wordt steeds belangrijker en het besparen van energie speelt een steeds grotere rol. In meer dan 22 landen draagt Techem bij aan een bewust gebruik van energie en water door het opstellen van de verbruiksafhankelijke afrekeningen van energie- en waterkosten.

Klaar voor de toekomst!
Door het meten van individueel energieverbruik van gebouwen met collectieve energie installaties maken wij duurzaamheid al mogelijk sinds 1952.

Door het per huishouden meten van werkelijk verbruik van warmte, gas, water en elektra maken we eenvoudig gebouwen slimmer, duurzamer en gezonder voor nu en de toekomst.

Om de opwarming van de aarde te beperken tot ruim onder 2°C is klimaatverandering één van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw - dit maakt duurzame energievoorziening steeds belangrijker!

Bij het bereiken van de klimaatbeschermingsdoelstellingen van een hogere energie-efficiëntie komt Techem om de hoek kijken. Onze focus ligt op efficiënte en steeds meer gedigitaliseerde gebouwtechnologie die het energieverbruik en de CO₂-uitstoot voor verwarming en warm water effectief vermindert en bijdraagt aan klimaatbescherming.

U kent ons van de subbemetering, maar ons netwerk voorziet u in zoveel meer dan dat.
Techem bereidt zich al lange tijd voor op de komende uitdagingen - en biedt u veel meer dan alleen meteropname en facturering op basis van verbruik: we werken voortdurend aan oplossingen voor een succesvolle energietransitie in gebouwen, bijvoorbeeld door digitalisering en innovatieve verwarmingsoplossingen.

Door (bijvoorbeeld) het monitoren op het energieverbruik kunt u veel meer doen dan vaak gedacht. Want door energie efficiëntie en de kosteneffectiviteit te verbeteren in gebouwen met blokverwarming ontsnappen we met onze digitale systemen jaarlijks in ruim 11 miljoen woningen wereldwijd aan zo’n 8,7 miljoen CO₂ uitstoot. In Nederland betekent dit voor bewoners een eindafrekening energiekosten die 20% lager kan uitvallen. Zinvol digitaliseren dus!

Meer dan energie meten →  Techem.nl
Wij bieden slimme digitale oplossingen voor meer procesefficiëntie en vermindering van CO₂ uitstoot. Zo maken we samen gebouwen slimmer, duurzamer en gezonder voor de toekomst.

Foto's van Techem energy Services B.V.

Beschikbare downloads van Techem energy Services B.V.

Beschikbare video van Techem energy Services B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...

Het enige integratieplatform dat echt alle applicaties en ketenpartners met elkaar verbindt ...

Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...

Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...