Midglas

Midglas

Bezoekadres
Dreef 4
4813 EG Breda
Corr.adres
Postbus 3232
4800 DE Breda
Contactgegevens
Telefoon: 076 - 522 44 77
Midglas is leidend in het woningcorporatiesegment. We bieden een uitstekende service en 100% garantie op 24/7 herstel door ons landelijk dekkend netwerk van professionele herstellers. Midglas heeft de meest uitgebreide dekkingsvoorwaarden volgens het principe van directherstel.

Het woningcorporatiesegment is binnen Midglas een belangrijk segment. Ondanks het feit dat we markleider zijn in dit segment, willen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Hier zijn we dan ook in 2019 intensief mee bezig geweest in de vorm van onderzoek. We zijn in gesprek gegaan met vele corporaties om de wensen en behoeften te inventariseren. Dit resulteerde in een nieuw platform waardoor we een nog meer waardecreërende dienstverlening kunnen aanbieden aan corporaties en gemeenten.

WoCoTo is hét platform voor glaszaken. Een uniek concept dat speciaal ontwikkeld is voor bij Midglas verzekerde woningcorporaties. WoCoTo is onderdeel van een hoge, zelf opgelegde standaard. De Midglas standaard, het minimale wat je mag verwachten van een partner in glaszaken.

Wil je weten welke diensten er in WoCoTo worden aangeboden en hoe wij administratieve lastenverlichting kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...

Snel, flexibel en efficient bouwen ...