Maximale veiligheid, minimale overlast!

Maximale veiligheid, minimale overlast!

Gepubliceerd op:

Ubbink veilig kunststof rookgasafvoermateriaal
Helaas overlijden er jaarlijks nog mensen als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast belandt er ook een aanzienlijk aantal in een ziekenhuisbed. Als specialist in rookgasafvoersystemen biedt Ubbink oplossingen in kunststof voor het veilig afvoeren van rookgassen en het toevoeren van verbrandingslucht voor een cv-ketel in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze totaaloplossingen, enkelwandig of dubbelwandig (concentrisch), zijn uitgevoerd in hoogwaardig polypropyleen (PP).

Polypropyleen is niet alleen veilig, maar ook schoner voor de ketel, waardoor de kans op storingen wordt gereduceerd. Bovendien heeft kunststof een langere levensduur dan aluminium. Ons rookgasafvoermateriaal is eenvoudig op maat te maken en modulair, waardoor het makkelijker verwerkt dan traditionele oplossingen.

Veilig installeren!
De installateur van rookgasafvoermateriaal draagt een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan dus leiden tot koolmonoxidevergiftiging. De Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer, verenigd in de Rogafa waartoe ook Ubbink behoort, dragen graag bij aan veiligheid. Dit heeft geleid tot een duidelijk en uniform advies 'het nieuwe beugelen’.
Ubbink biedt verschillende kunststof beugels voor het monteren van rookgasafvoersystemen. Deze beugels staan garant voor een snelle en nette montage. Het Ubbink Veilig Beugelprogramma heeft de VSK Award 2016 in de categorie Installateurszaken gewonnen!

Minimale overlast
Ook voor collectieve systemen kiest u voor het veilige kunststof rookgasafvoermateriaal van Ubbink! Door het hoogwaardige kunststof kan er geen erosie ontstaan in het afvoerkanaal en heeft u minder storing en onderhoud van uw ketel. De installatie bezorgt uw bewoners minimale overlast, omdat het modulaire systeem eenvoudig en snel installeert en volledig op maat gemaakt wordt.

Voordelen
  • Minimale overlast bij installatie
  • Veilige afvoer
  • Tijdbesparende installatie scheelt in de kosten
  • Compleet systeem van ketel tot en met dakdoorvoer
Productadvies op maat
Ubbink denkt graag met u mee over het vinden van nieuwe oplossingen voor de continu veranderende woonwensen, nieuwe regels of nieuwe technieken! Heeft u vragen of wilt u meer weten over veilig kunststof rookgasafvoermateriaal? Bel dan nu 0313 480 300 voor een vrijblijvende adviesafspraak!

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink.nl/maximaleveiligheidEen greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...