Aareon neemt Kalshoven Groep BV over

Aareon neemt Kalshoven Groep BV over

Gepubliceerd op:

Per 1 april 2017 heeft Aareon Nederland de Kalshoven Groep B.V. en haar dochterondernemingen Kalshoven Automation B.V., Kalshoven Services B.V. en Kalshoven Huurbeheer B.V. overgenomen.

Met de acquisitie van Kalshoven Groep B.V. wordt een belangrijke positie in de markt van commercieel vastgoed verwezenlijkt.

Het management van de organisatie blijft ongewijzigd.

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland ontwikkelt en implementeert toepassingen en diensten voor diverse markten. Het bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen waarbij we nu ook de Kalshoven Groep verwelkomen.
Aareon in zijn geheel is actief in de sectoren woningcorporaties, commercieel vastgoed, (lokale) overheid, zorg, handel & logistiek en facilitymanagement. In elk van deze sectoren onderscheiden wij ons door oplossingen die zich kenmerken door de veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en optimale functionaliteit.

Door onze krachten te bundelen bieden wij onze klanten veel extra’s. Het levert niet alleen een nog rijker en vollediger aanbod op, maar ook oplossingen die volledig geïntegreerd zijn en elkaar versterken.

Aareon Nederland maakt onderdeel uit van de Aareon Groep: Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy.

Over Kalshoven Groep
Kalshoven ontwikkelt al meer dan 25 jaar hoogwaardige ICT-oplossingen voor Nederlandse vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en VvE-managers. REMS (Real Estate Management Software) is haar belangrijkste softwaresysteem voor de vastgoedmarkt.

Contactgegevens
Wilt u naar aanleiding van dit persbericht meer weten? Neem dan contact op met:

Aareon Nederland BV
Contactpersoon: Peter Hanen, Commercieel directeur
Telefoonnummer: 0591 630111
E-mail: Marketing@aareon.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
Quality Creations International
Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...
Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...