Area kiest voor de Cloud van NEH Shared Services

Area kiest voor de Cloud van NEH Shared Services

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie Area uit Uden heeft besloten haar kantoorautomatisering onder te brengen in de Cloud van NEH Shared Services uit Leusden. Om de keuze voor de private Cloud van NEH te finaliseren werd op 26 januari 2016 een meerjarig contract ondertekend. Tijdens het samenzijn gaven alle namens Area aanwezigen aan met zeer veel vertrouwen de toekomst tegemoet te zien: “NEH gaat voor ons de sparringpartner zijn waar wij naar op zoek waren.”

“We verwachten erg veel van deze samenwerking en we zijn dan ook erg blij met onze keuze”, begon Norbert Verheijen, Manager Financiën bij Area, bij aanvang van de ontmoeting. “Met deze samenwerking beogen wij om alles rondom onze kantoorautomatisering goed in de steigers te zetten, waar dit de basis zal vormen voor onze vernieuwde projectenkalender. Het kwalitatief echt iets goeds neerzetten staat daarom centraal binnen dit uitdagende project.”

Ook directeur-bestuurder van Area, Jan van Vucht, gaf aan zeer hoge verwachtingen te hebben van de samenwerking met NEH: “Onze mensen snakken naar betere performance en lage responstijden. Het is een spannende stap om te zetten, omdat iedereen binnen Area te maken heeft met ICT. De keuze voor NEH is juist daarom goed voor ons. Met jullie kennis van de woningcorporatiebranche en onafhankelijkheid zijn jullie voor ons de sparringpartner waar wij naar op zoek waren. Zeker in een meerjarige samenwerkingsovereenkomst als deze biedt dit veel vertrouwen.”

Norbert Verheijen voegt hier nog aan toe: “Het is voor Area van belang dat we vooruit blijven lopen. Wat we nu doen is over drie jaar namelijk alweer verouderd. Dit heeft ertoe geleid dat we een duidelijke koers hebben moeten bepalen en het is nu zaak om deze koers ook te gaan varen. Onze uiteindelijke keuze voor NEH maakten wij op basis van ratio. De klantgerichtheid en kundigheid van jullie ServiceDesk, het bedrijfsbezoek bij NEH, de presentaties, jullie kennis van de markt en de onderlinge klik speelden hierin allemaal een belangrijke rol.”

Over Area
Area is een woningcorporatie met zo’n 8000 woningen in de regio Uden-Veghel. Area stelt de woonbeleving van haar bewoners centraal. “We maken de best mogelijke verbinding tussen de economische waarde van onze woningen en de maatschappelijke waarde die wonen heeft voor onze huurders. Tegelijkertijd zoeken we naar vernieuwing van die waarden. Dat doen we in co-creatie met anderen. Zo laten we wonen leven. Dát is het ideaal van Area.”

Over NEH Shared Services B.V.
NEH Shared Services B.V. ontzorgt al 12 jaar woningcorporaties op het vlak van de ICT. Met ruim 55 medewerkers ondersteunt NEH meer dan 50 corporaties met onder andere Kantoorautomatisering in de Cloud, gebruikersondersteuning, back-up, replicatie en uitwijk, informatiebeveiliging en informatiemanagement. Door ervaring met zeven van de negen primaire pakketten en meer dan 400 verschillende applicaties gehost in haar datacenter is NEH de meest ervaren partner voor elke woningcorporatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Schöck Nederland b.v.
Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...
RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Strooming
Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...