Planmatig liftonderhoud aan de Putselaan en De Weem

Planmatig liftonderhoud aan de Putselaan en De Weem

Gepubliceerd op:

Als eigenaar van een pand wil je natuurlijk een stukje zekerheid voor jezelf en je bewoners creëren. Om dit te bieden werken de meeste organisaties meteen meerjarig onderhoudsplan (MJOP). 

Hiermee heeft de organisatie meer overzicht in de kosten en de onderhoudsperiodes. Om tijdens onderhoud mobiliteit te waarborgen is het voor de hoogbouw handig om ook alvast over een liftoplossing na te denken.

Vooruitdenken heeft niet alleen een financiële meerwaarde. Wetende dat de eigenaar van je huurwoning dit tijdig heeft ingecalculeerd biedt ook de huurder zekerheid en vertrouwen. De komende decennia zal het aantal ouderen in hoogbouwwoningen flink toenemen. Doordat Nederland sterk vergrijst en Den Haag blijft stimuleren dat de mensen langer thuis blijven wonen veranderd onze demografie in de samenleving snel.

Als gevolg van deze verandering wordt de hoogbouw steeds afhankelijker van liften en barrièrevrije toegankelijkheid. Met RECO Lift Solutions kun je daarom vervangende liften inplannen zodat tijdens onderhoudsperiodes de dagelijkse toegankelijkheid voor bewoners gewaarborgd wordt.

Maatwerk
De afgelopen weken hebben wij volgens soortgelijke maatwerk afspraken 2 liften All-in geleverd bij De Weem in Nijmegen en aan de Putselaan te Rotterdam.
 


Omdat er bij De Weem op de bovenste etage geen galerij aanwezig was hebben wij 2 trapliften ingezet. De bewoners van deze etages behouden hiermee tijdens de onderhoudsperiode een barrièrevrije doorgang naar hun woning. In Rotterdam was het een bekende klus. Wij hebben hier in 2015 ook een lift geplaatst voor planmatig onderhoud. De lift is hier geplaatst in een binnentuin om geen beroep te hoeven doen op de openbare ruimte.

Net als bij deze projecten ontzorgt het onze klanten om ruim op tijd te weten wat er te doen staat en hoe snel en gemakkelijk de tijdelijke lift op zijn plek staat. RECO streeft naar een gestroomlijnd proces waarin zowel de klant als de eindgebruiker een comfortabele oplossing verdient.

            

Een greep uit ons leveranciersregister

RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.