De Kernen live met woningopname app van Casix

De Kernen live met woningopname app van Casix

Gepubliceerd op:

Woningstichting De Kernen is live gegaan met de woningopname app van Casix. Na een gedegen voorbereiding, waarin alles op maat is ingericht voor de Kernen, kunnen de opzichters nu volledig mobiel hun werk uitvoeren.

“En dat gaat heel ver” vertelt Gilberto Smit, opzichter bij de Kernen. “Wij registreren niet alleen de Zelf Aangebrachte Voorzieningen en gebreken van de woning, maar bijvoorbeeld ook informatie die van invloed is op het energielabel en de woningwaardering. Het mooie is dat deze gegevens automatisch worden vastgelegd in de back-office en dat werkopdrachten automatisch naar de aannemers gaan”. Erwin Henskens, verantwoordelijk voor de ICT van De Kernen vult aan: “De samenwerking met Casix tijdens de implementatie was heel prettig. Naar ons werd goed geluisterd en we hebben echt het idee dat dit een belangrijke stap voorwaarts is in onze dienstverlening. Woningopnames doen we zo een stuk efficiënter, wat het hele mutatieproces positief beïnvloedt”. De apps van Casix ondersteunen een belangrijk deel van het mutatieproces. Ook de sleuteloverdracht en het ondertekenen van het huurcontract kan straks in de woning plaatsvinden. “Het is de bedoeling dat de opzichters hun werk volledig bij de klant kunnen uitvoeren. Ze hoeven in principe alleen nog naar kantoor voor overleg met hun collega’s”. De opnamesuite van Casix is universeel en werkt dus met alle bekende ERP-systemen. Uniek is dat voor koppelingen geen kosten worden doorbelast. Inmiddels hebben al negen corporaties voor Casix gekozen.

Foto: de heer Erwin Henskens van De Kernen
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/automatisering/casix

Een greep uit ons leveranciersregister

Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...