Caleffi warmtesystemen 2.0 op vakbeurs energie

Caleffi warmtesystemen 2.0 op vakbeurs energie

Gepubliceerd op:

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie van systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.

Caleffi streeft steeds naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen in een installatie. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen en aan de meest strenge Europese normen.

Het doel van Caleffi is om duurzame installaties te ontwerpen, samen met de HVAC-branche, en daarbij ondersteuning te bieden van ontwerp tot oplevering. Voor een optimale prestatie van duurzame installaties is een aanpak nodig waarbij samenwerking met verschillende partijen cruciaal is.
‘Duurzame warmtevoorziening’ is voor Caleffi geen modewoord maar een domein waarin Caleffi investeert en een grote expertise kan voorleggen. Ontdek tijdens de Energiebeurs systemen en oplossingen voor warmtenetten, stadsverwarming en blokververwarming: de nieuwste afleversets en componenten voor een optimaal ingeregelde installatie.
Bovendien kan Caleffi ondersteunen in grote en kleine projecten m.b.t. het optimaliseren van hydraulische concepten om de meest rendabele installatie te ontwerpen en uit te voeren.

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 is Caleffi te vinden op de Vakbeurs Energie in Den Bosch. De beurs is een platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Ruim 350 exposanten zullen aanwezig zijn tijdens editie 2017.

Bezoek Caleffi op stand 03.C038. Vraag hier alvast je gratis* toegangskaart aan!

*Gratis registreren kan t/m 9 oktober 2017, daarna kost het € 25,- per ticket.

Een greep uit ons leveranciersregister

GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
DataBalk
Ruim 100 jaar ervaring in de sector, gecombineerd met passie voor de volkshuisvesting en een helder beeld van ...
SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...