Innovatieproject bij Woonbedrijf in looppas met Casix!

Innovatieproject bij Woonbedrijf in looppas met Casix!

Gepubliceerd op:

In 2015 heeft Woonbedrijf Eindhoven het project Parade gestart voor een volgende stap in de innovatie van de verhuis- en verhuurprocessen van Woonbedrijf en studentenhuisvester Vestide. Met name gericht op een betere mobiele ondersteuning van deze processen dan met de huidige applicatie.

Freek van Laarhoven van Woonbedrijf: “Gebiedsbeheerders hebben in samenwerking met de afdeling I&A een zorgvuldig selectietraject doorlopen. Diverse partijen hebben hun best gedaan om hun product bij Woonbedrijf te kunnen gaan inzetten. Functionaliteit en techniek adviseerden uiteindelijk de inspectie app van Casix die is gebaseerd op het Mendix cloud platform. De Casix app communiceert uiteraard met ons primaire systeem SAP. Diverse andere systemen zullen ook gekoppeld worden, zodat o.a. bouwtekeningen, foto’s, professionele inspectierapporten en overige documenten geïntegreerd gaan worden."

Freek vervolgt: “De gebiedsbeheerder kan online o.a. de voor- en inspectie uitvoeren, documenten digitaal versturen, automatisch kosten doorbelasten, plattegronden aanpassen, aannemers aansturen, aansluiting maken naar de woningaanvaarding, enz. enz. En dat zowel voor het regulier bezit als bezit van Vestide. Voor de studenhuisvester kunnen de opnamerapporten desgewenst zelfs volledig in het Engels worden gegenereerd. Innovatie bij Woonbedrijf!”

Begin maart is het contract met Casix getekend. Inmiddels is de werkgroep samen met Casix bezig met de gefaseerde inrichting en implementatie. De keuze van het te gebruiken device zal nog worden gemaakt.

Freek sluit af: “Een groots project met enthousiaste deelnemers. Project Parade gaat met Casix in looppas!”

Casix beschikt over een breed scala aan portalen en apps ter ondersteuning van het reparatie- en mutatieproces. De Casix apps zijn geschikt voor tablets en smartphones die werken met iOS, Android of Windows.

Bron: www.casix.nl

  

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Strooming
Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...