Smart Twin

 1. Leveranciers »
 2. Automatisering »
 3. Software »
 4. Smart Twin

Smart Twin

Bezoekadres
Postelstraat 49
5211 DX ’s-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 073 - 750 63 65
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille. Alle informatie over de woningvoorraad van je woningcorporatie wordt opgeslagen in slimme 3D-woningmodellen. Hiermee biedt Smart Twin op ieder moment de meest actuele berekeningen, scenario's, adviezen en rapporten.
 • Ongekend hoge bouwkundige detaillering, informatiedichtheid en datakwaliteit.
 • Geautomatiseerd advies bij renovatie (MJOP’s) en grootschalige verduurzaming.
 • Op bsis van slimme scenario’s betere keuzes en minder advieskosten.
 • Technische rapporten (o.a. NTA 8800, NEN 2580, ISSO 51).
 • Groeiende datakwaliteit door gebruik.
 • 3D-modellen eenvoudig aanpasbaar zonder modelleurs en/of modelsoftware.
 • M.b.v. algoritmen alle informatie (tekeningen, oppervlakten, uittrekstaten, WWS-punten, labels etc.) live gegenereerd.
 • Data altijd actueel, consistent en eenduidig; gevolgen van mutaties direct inzichtelijk.
Met Smart Twin beschik je over één online omgeving, geïntegreerd in het eigen IT-landschap, die vastgoedbeheer voorspelbaar en toekomstbestendig maakt. Een omgeving die alle relevante woninginformatie centraal opslaat en berekeningen, scenario’s, adviezen en rapporten op ieder moment kan oplepelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzamingsadviezen, onderhoudsrapporten, actuele berekeningen en onderhoudsscenario’s.

Werken met Smart Twin betekent dat je corporatie een enorme slag slaat in het borgen en verhogen van de datakwaliteit in tal van processen binnen je organisatie. Een betrouwbaar systeem met een ongekend hoge bouwkundige detaillering dat je woningbeheer verbetert en vereenvoudigt.

In de Basiscartotheek raadpleeg je alle beschikbare objecten (woningen, appartementen, complexen etc.) in je vastgoedportefeuille via een lijst- of kaartweergave. Per object vind je intelligente 3D-en 2D-woningmodellen en alle informatie over de samenstelling en de potentie. Is er iets veranderd in een individuele woning of een complex? Dan hou je deze eenvoudig actueel door het woningmodel op locatie of op kantoor aan te passen, zonder modelleurs en/of modelsoftware.

De Basiscartotheek kan worden aangevuld met twee uitbreidingsmodules; één voor energielabels + renovatie en één voor een permanente bewonersomgeving.

Foto's van Smart Twin

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...

Alles in huis voor een compleet dakadvies!

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.