Maak een punt van duurzaam renoveren

Maak een punt van duurzaam renoveren

Gepubliceerd op:

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaam. Een kunststof kozijn heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst vijftig jaar en is ook nog eens uitstekend geschikt voor hergebruik. Staat duurzaam renoveren ook bij u hoog op de agenda? Lever oude kunststof kozijnen dan in bij een VKG-inzamelpunt.

Sinds 1994 heeft de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) met partners in de recyclingindustrie een recyclesysteem dat oude kunststof kozijnen inzamelt en verwerkt. Zonder gedoe en kostendekkend. En met een nieuwe generatie kunststof kozijnen als resultaat. De VKG streeft naar een 100 procent sluitende kringloop van kunststof gevelelementen. Dat kan alleen als VvE’s, woningcorporaties en gemeenten meewerken. Bijvoorbeeld door het recyclen van kunststof kozijnen standaard op te nemen in aanbestedingen.

Geef oude kunststof kozijnen een nieuw leven
Levert u graag een bijdrage aan 100 % recycling van kunststof kozijnen? Lever oude kunststof gevelelementen dan (zonder glas of andere vervuiling) kosteloos in bij een VKG-inzamelpunt. Kijk op www.vkgkozijn.nl/recycle voor een inzamelpunt bij u in de buurt. Bij grote projecten kunnen we een container op uw bouwlocatie plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden via tel. 030-7509801 of mail recycle@vkgkozijn.nl.

Meer informatie: www.vkgkozijn.nl/recycle

Een greep uit ons leveranciersregister

Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
KiesZon
Van dak naar duurzame energiecentrale ...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...