Steeds meer klachten over grondwateroverlast onder huizen

Steeds meer klachten over grondwateroverlast onder huizen

Gepubliceerd op:

Steeds meer woningcorporaties en gemeenten weten DrainSolutions te vinden wanneer het gaat over grondwateroverlast onder huizen en gebouwen. Veel klachten komen van bewoners met wateroverlast in hun kruipruimten, voortuinen en/of brandgangen, wat voor hun de nodige overlast veroorzaakt.


DrainSolutions is o.a. gespecialiseerd in het oplossen van dergelijke problematiek. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht door drainage aan te leggen middels gestuurd boren, deze methode zorgt voor minimale graafwerkzaamheden en dus weinig overlast bij de bewoners. DrainSolutions begint met een inventarisatie van het probleem, aan de hand hiervan zal een voorstelrapportage/offerte opgemaakt worden. Eventueel bijkomende zaken zoals vergunningen en communicatie met gemeente kunnen wij volledig verzorgen. Waar nodig  kunnen wij bestaande waterafvoersystemen in kaart brengen, optimaliseren (repareren) en reinigingen.

Door onze ruime ervaring zijn wij voor woningcorporaties dè partij om systematisch een hele wijk in één keer aan te pakken en zorg te dragen dat onder alle woningblokken het water verdwijnt.

Graag adviseren wij u! Neem vrijblijvend contact met ons op, ga voor meer informatie naar www.drainsolutions.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...
RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...