Masterclass NEN 8026 | 15 november 2022

Masterclass NEN 8026 | 15 november 2022

Gepubliceerd op:

In 2022 wordt de nieuwe norm voor assetmanagement gepubliceerd, NEN 8026. Deze norm geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Hoe liggen de verantwoordelijkheden binnen de organisatie en hoe lopen de informatiestromen?

Centraal in de norm staat hoe de assetmanager zijn of haar keuzes maakt en hoe de informatiestromen binnen de vastgoedorganisatie lopen. Het gaat daarbij om de informatiestroom vanuit de ‘asset owner’ naar het operationele niveau en weer terug naar de eigenaar van het vastgoed. De informatiestromen lopen via de assetmanager en deze heeft daarmee een centrale positie in de vastgoedorganisatie.

De masterclass leert u wat de norm inhoudt en wat het voor uw organisatie betekent. U overziet het totale speelveld en vormt een eigen visie over wat nodig is om het assetmanagement in uw organisatie in te richten én door te ontwikkelen, zowel op organisatie- als op individueel niveau.

U heeft keuze uit online deelname of een plaats in de zaal (beperkte capaciteit) bij ons opleidingscentrum in De Bilt van 13.00 tot 16.30 uur. Wanneer u zich aanmeldt met een of meer collega's dan bieden wij een collegakorting van 10% aan.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website.Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
ATAG Heating
ATAG als uw langetermijnpartner ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...