Nicole Peeters interim directeur-bestuurder van Waterweg Wonen

Nicole Peeters interim directeur-bestuurder van Waterweg Wonen

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 februari 2023 start Nicole Peeters als interim directeur-bestuurder bij Waterweg Wonen. Ze volgt Marieke Kolsteeg op die vanaf 1 februari aan de slag gaat als directeur-bestuurder bij Hef Wonen.

De volkshuisvesting is bekend terrein voor haar. Zo was zij eerder directeur bij Staedion in Den Haag en de laatste jaren directeur-bestuurder bij Woonconcept in Meppel.

Nicole Peeters: “Ik kijk ernaar uit om als interim directeur-bestuurder bij Waterweg Wonen aan de slag te gaan. Een corporatie die voor mij bekend staat als prettige organisatie om voor te werken met enthousiaste collega’s en fijne partners. Ik kijk uit naar een kennismaking de komende periode met de verschillende partners in de Vlaardingen.”

Dominic Schrijer, voorzitter Raad van Commissarissen: “Met Nicole nemen wij een ervaren interim directeur-bestuurder aan. We zijn tevreden dat het gelukt is om zo snel iemand te vinden. We verwachten dat de overgangsperiode tot het vinden van een vaste directeur-bestuurder soepel verloopt met Nicole aan het roer van Waterweg Wonen.”

Bron: Waterwegwonen.nl
Foto: Waterweg Wonen

Een greep uit ons leveranciersregister

Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Weikhoplex
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...
Dakmerk
DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken ...