BoFloor B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Vloeren »
  3. Kunststof vloeren »
  4. BoFloor B.V.

BoFloor B.V.

Bezoekadres
Havikweg 17
6374 AZ Landgraaf
Contactgegevens
Telefoon: 045 - 532 22 77

Dé groothandel voor Verenigingen van Eigenaren

Antisliptape
Antisliptape is een snelle, duurzame oplossing voor oppervlakken waar extra grip nodig is. De antislip korrel-structuur geeft het antislipband een extreem goede slipweerstand en duurzaamheid. Het feit dat deze tapes zelfklevend zijn maakt het plakken van dit soort antislipvoorzieningen ontzettend eenvoudig.

Antislipmatten
Met antislipmatten kunt u eenvoudig en snel locaties met intensief loopverkeer antislip en veilig beloopbaar maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan galerijen, balkons, entrees trappen, vlonders, looppaden- of bruggen. De matten hebben een open drainagestructuur en zijn voorzien van kunststof antislipkorrels.

Trapleuningprofielen
Deze profielen geven een trappenhuis in een mum van tijd een moderne, eigentijdse uitstraling! Ze zijn gemaakt uit hoogwaardig kunststof en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee. Deze trapleuningprofielen worden geleverd in 20 moderne kleurstellingen en geven een heel eigen gezicht aan het trappenhuis.

Designvloer
Deze kliktegel met design structuur zijn bijzonder geschikt voor entrees en hallen van appartementencomplexen en geven deze een moderne en eigentijds uitstraling.
Deze tegels zijn behalve duurzaam ook erg slijtvast en eenvoudig en snel schoon te maken. De tegels hebben zeer geluiddempende eigenschappen en zijn leverbaar in een veelvoud aan dessins.

Garagevloer
Garage tegels zijn het snelle en schone alternatief voor keramische tegels, coatingvloeren, epoxyvloeren, betonverven en gietvloeren. Deze kunststof-tegels hoeven
in principe niet verlijmd te worden en kunnen direct op de bestaande ondervloer gelegd worden. Een vloer gelegd met pvc kliktegels is direct na het leggen klaar
voor gebruik en direct belastbaar.

Balkonvloer
Deze balkon tegels legt u gewoon zelf: In elkaar klikken en klaar is uw balkonvloer! De balkontegels kunt u altijd weer demonteren en meenemen, dus de optimale
balkonvloer voor balkons bij huurwoningen en appartementen. Voor ieder balkon hebben wij passende tegels in vele kleuren en dessins.

Vragen over het leggen? Neem gerust contact op! 

Foto's van BoFloor B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen ...

Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...

SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...