Portaal kiest voor ERP-systeem ‘Dynamics Empire’ van cegeka-dsa

Portaal kiest voor ERP-systeem ‘Dynamics Empire’ van cegeka-dsa

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie Portaal heeft het Dynamics Empire ERP-systeem van cegeka-dsa gekozen als nieuw IT-fundament. De woningcorporatie staat voor grote veranderingen die moeten leiden tot aanzienlijke efficiencyverbeteringen, nieuwe vormen van dienstverlening en gedegen (financiële) verantwoording en rapportage. 

Deze veranderingen vergen een nieuwe manier van organiseren en dus ook een integrale IT-oplossing die kan zorgen voor de vereiste informatievoorziening. De implementatie van dit grote project start deze maand.

Trees van Haarst, Directeur Advies en Services van Portaal: “De oplossing van cegeka-dsa is belangrijk voor het realiseren van onze strategische doelstellingen: het centraal stellen van en beter zichtbaar worden voor de klant, sturend op rendement, transparant werken en beter toegankelijk worden voor onze stakeholders. We vinden dat deze geïntegreerde oplossing, die ook al bij een aantal grote corporaties draait, het beste bij onze ambities en uitdagingen past. Ook zijn we bereid om voor een van de grootste uitdagingen voor de corporatiesector, het klantgericht denken en handelen, te investeren in een gezamenlijke ontwikkeling van het klantcontactcentrum. Dynamics Empire zorgt voor de volledig geïntegreerde informatievoorziening die hier voor nodig is.”

Portaal is al jaren klant van Cegeka en heeft een gedegen business case opgesteld om te bepalen in hoeverre de Dynamics Empire ERP-oplossing van cegeka-dsa de organisatie verder kan brengen. Uit deze business case is naar voren gekomen dat Portaal met Dynamics Empire zijn ambities kan waarmaken. Een belangrijk aspect daarbij is het integrale karakter van de oplossing. Portaal is met de keuze niet over een nacht ijs gegaan en heeft de business case laten toetsen door Deloitte. De verwachtingen die Portaal heeft van Dynamics Empire, zijn door Deloitte terecht bevonden.

Anton Vreugdenhil, directeur-bestuurder van cegeka-dsa: “Met Dynamics Empire onderscheiden we ons doordat we één integrale oplossing bieden voor alle klant- en bedrijfsprocessen. Hierdoor werken huurders, corporatiemedewerkers en andere leveranciers in hetzelfde systeem. Gebruikersgemak, tijd- en plaats-onafhankelijk werken en de beschikbaarheid van alle benodigde informatie vanuit hetzelfde systeem zorgen voor aanzienlijke voordelen. Deze voordelen betalen zich uit via lagere bedrijfslasten, verhoogde participatie en selfservice van de huurders en transparantie over de maatschappelijke prestaties van de corporatie.” 

Dynamics Empire is een door cegeka-dsa op basis van Microsoft NAV ontwikkelde geïntegreerde ERP-oplossing, waarmee woningcorporaties en commerciële beleggers en beheerders van vastgoed hun primaire processen kunnen automatiseren. Verder omvat deze oplossing portalen en apps voor het Nieuwe Werken, waarmee het doel van Portaal om een 24*7 dienstverlening te realiseren wordt ondersteund.  Daarbij is software voor een klantcontactcenter geïntegreerd.

Portaal is een van de grotere corporaties van Nederland, met ruim 56.000 verhuureenheden in Amersfoort, Nijkerk, Soest, Arnhem, Leiden, Alphen aan den Rijn, Oegstgeest,  Nijmegen, Utrecht, Nieuwegein, Bunnik en Maarssen. De organisatie telt ruim zeshonderd medewerkers.

Over cegeka-dsa - samen vernieuwen
Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte zorg- en vastgoedmarkt. Het bedrijf  doet dat vanuit onze overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Cegeka-dsa zet integrale software en services in vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Cegeka-dsa is op 1 januari 2014 ontstaan uit het samengaan van Cegeka Nederland en DSA•VISION.

Voor meer informatie: www.cegeka-dsa.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
Jansen Huybregts Onderhoud Renovatie B.V.
Optimale tevredenheid van opdrachtgevers en huurders ...