NVT Onderhoudsgroep: RGS ketenpartner bij betonrenovatie

NVT Onderhoudsgroep: RGS ketenpartner bij betonrenovatie

Gepubliceerd op:

Binnen NVT Onderhoudsgroep is de discipline betonrenovatie volledig uitgegroeid tot een specialisme, al meer dan 50 jaar renoveren wij betonconstructies van (woon)complexen, zo mogelijk in combinatie met het schilderwerk en gevelonderhoud. Met onze zorgvuldig opgeleide en gekwalificeerde medewerkers hebben wij inmiddels vele duizenden complexen gerenoveerd. Uiteraard voorafgegaan door een deskundig onderzoek om de oorzaken van de gebreken in kaart te brengen en de juiste maatregelen toe te passen.

Onze specialisten worden steeds vaker benaderd om de constructieve veiligheid van de betonconstructies te controleren en door te rekenen. In combinatie met onze co-makers zijn wij in staat om het geheel objectief te beoordelen en hebben alle facetten aan boord om de juiste scenario’s op te stellen. Via de mede door ons bedrijf ontwikkelde Betoncheck® zijn we in staat om de conditie van de constructie en het beton zelf exact in beeld te brengen en de meest passende aanpak te kiezen. Betoncheck® zorgt er voor dat er geen overbodige maatregelen worden toegepast.

Vele honderden complexen zijn gecontroleerd, waarvan er diverse complexen extra maatregelen nodig hadden. Deze zijn inmiddels voorzien van een ondersteuningsconstructies, extra wapening, nieuwe consoles en nieuwe balkon- en galerijvloeren. Constructies die worden belast door een zout milieu of ingemengde chloriden voorzien we van een kathodische bescherming in combinatie met digitale monitoring. Op onze website www.onderhoudendgoed.nl kunt u de projectreviews vinden.

RGS en ketensamenwerking
Onze kennis, kunde en ervaring leidt ook steeds vaker tot structurele samenwerkingen. Bij tientallen woningcorporaties zijn wij partner in een RGS of ketensamenwerking, de afgelopen jaren worden wij ook regelmatig gevraagd om aan te sluiten als kennispartner bij bestaande RGS overeenkomsten als extra partner. Gebleken is dat betononderhoud op de lange termijn specialistisch is, onze inbreng bij bestaande RGS overeenkomsten is vaak meer dan welkom. Onze mensen zijn opgeleid om aan te haken bij RGS overeenkomsten, wij verstaan de taal van het RGS. Door onze enorme ervaring op dit vakgebied weten wij hoe de onderhoudscycli van betonnen bouwdelen eruit zien.

Betrouwbaar, veelzijdig en betrokken
Kernwaarden die stevig verankerd zijn in het DNA van onze 250 vaste medewerkers die in het hele land actief zijn. Wij willen de meest duurzame landelijke vastgoedonderhoud groep zijn. Duurzaam in alle facetten: langdurige relaties met klanten, medewerkers en co-makers, maar ook steeds bezig om duurzame oplossingen en producten voor onze opdrachtgevers te realiseren. Wij doen dit vanuit een aantal hele sterke, door iedereen gedeelde overtuigingen:
  • Betrouwbaarheid voorop
    Kwaliteit sinds 1907, afspraak is afspraak
  • Samen veelzijdig
    In ons landelijke team, met medewerkers in de regio, zijn alle disciplines aanwezig of worden uitgevoerd door vaste co-makers, vanuit een hechte samenwerking
  • Altijd betrokken
    Focus op het beste resultaat voor onze relaties, medewerkers en partners
Van leverancier naar RGS ketenpartner !!

Wilt u meer weten of in contact treden? We zijn op de volgende wijze bereikbaar:
015 - 310 83 32
info@onderhoudendgoed.nl
www.onderhoudendgoed.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...