Historische documenten zonder ID!

Historische documenten zonder ID!

Gepubliceerd op:

Al bijna 10 jaar maakt Company Tesuji documenten, dossiers en tekeningen bij woningbouwcorporaties digitaal beschikbaar. De AVG is van kracht. Het invoeren ervan is voor veel bedrijven een klus. Veel documenten bevatten nog een kopie ID. Hoe krijgt u deze kopieën en de loon- en inkomstengegevens uit de documenten van de afgelopen jaren?


Company Tesuji  lost dit op voor woningcorporaties. We hebben meermaals voor corporaties en zorginstellingen woondossiers en personeelsdossiers met de hand geschoond. De variëteit in gescande documenten is enorm. We hebben onze praktijkervaring gebruikt om software hiervoor te ontwerpen.  Met deze software kunnen wij al uw documenten vele malen sneller inventariseren, sorteren en verwerken dan wanneer dat handmatig zou worden uitgevoerd. We hebben tools ontwikkeld voor een optimale controle. Met deze slimme tools kunnen we ook aanzienlijke hoeveelheden controleren, zodat we met zekerheid kunnen bepalen wat het percentages gevonden ID’s is. Dat geeft een goed gevoel, rust en zekerheid. Het is een fijn gevoel om te weten dat er geen bestanden de deur uitgaan. Alle documenten blijven bij u, de originelen en de pagina’s die wij eruit verwijderen.

We bekijken elke vraag van een woningcorporatie afzonderlijk waarbij we alle ervaringen van vorige keren meenemen. Daarom beginnen we met een zorgvuldige analyse. De ene scanner was de andere niet en iedereen heeft een eigen werkwijze. Daarnaast kan u specifieke wensen hebben. Met u stellen we de doelstellingen, criteria en voorwaarden van de opdracht vast.

Dan begin het werk voor ons. Eerst gaan we in een kleine serie de software zo inrichten dat de software een kleine serie conform de eisen en doelstellingen correct verwerkt. We snappen dat u niet alle documenten uit alle voorgaande jaren kent. Daarom houden we het proces goed in de gaten. Natuurlijk zijn er verrassingen onderweg, daar houden we rekening mee. We lichten u daarover in en lossen het op. Wij houden u op de hoogte van elke stap in het proces.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen of bellen. Wanneer u aangeeft uit hoeveel VHE het beheer bestaat en om hoeveel bestanden het gaat van welke type (al dan niet OCR), kunnen we u een prijsindicatie geven. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij graag onze werkwijze uit en schetsen we een oplossing voor uw specifieke situatie.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek of heeft u vragen, bel dan naar 06 53 81 81 60 of stuur een e-mail naar info@companytesuji.com.

Michiel Franzen
Directeur, Eigenaar

Company Tesuji

Een greep uit ons leveranciersregister

Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...
Breijer Bouwkundige brandveiligheid
Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...