Zelf afspraken inplannen door bewoners

Zelf afspraken inplannen door bewoners

Gepubliceerd op:

Al enige tijd plannen bewoners zelf hun afspraak voor reparatiewerkzaamheden aan het meetsysteem online in bij Techem op een dag en tijdstip dat het hen het beste uitkomt. Deze service van Techem is nu uitgebreid met een SMS-service.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Als u al gebruik maakt van onze volautomatische systeembewaking of nadat u de reparatieopdracht aan Techem verstuurd zoals u al gewend bent, sturen wij uw bewoner een brief met het verzoek een afspraak met ons te maken. In de brief staat precies uitgelegd hoe er online via de site van Techem een afspraak met onze monteur wordt gemaakt.
Online geen optie? Dan zijn wij natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar.

Eenmaal ingelogd vult uw bewoner de gegevens aan en maakt daarna een keuze uit een aantal voorgestelde dagen en tijdstippen. Past dit niet? Dan is er nog de keuze om een geschikter moment aan te klikken. Na de afspraak bevestigd te hebben, ontvangt men een e-mail ter bevestiging.

24 uur voor de uiteindelijke afspraak ontvangt uw bewoner nog een reminder van de gemaakte afspraak via het opgegeven e-mailadres. Heeft de bewoner een telefoonnummer opgegeven, dan wordt er een SMS-je gestuurd.

Kan het nog vriendelijker?
Jazeker. Als eigenaar / beheerder van de woning weet u meteen wat er in de woning gedaan is. U ontvangt via uw opgegeven e-mail de terugkoppeling van de werkzaamheden nog voordat onze monteur de woning verlaten heeft.

Voordelen voor u
  • Facturen voor “niet thuis” worden aanzienlijk gereduceerd.
  • Een terugkoppeling van de werkzaamheden ontvangt u direct na de werkzaamheden op het e-mailadres wat opgegeven is bij de indiening van de reparatieopdracht.
  • Geen extra kosten. Kortom een gratis dienst die het uw bewoners en u makkelijker maakt.
Voordelen voor uw bewoners
  • Uw bewoner maakt de afspraak voor de dag en het tijdsblok dat het hem/haar uitkomt.
  • Uw bewoner ontvangt 24 uur voor de afspraak een melding per e-mail / SMS dat de monteur komt.
Meer info op www.techem.nl



Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...