Meer inzicht in schades? WoCoTo is de oplossing!

Meer inzicht in schades? WoCoTo is de oplossing!

Gepubliceerd op:

WoCoTo is hét platform voor jou als woningcorporatie. Een uniek concept wat speciaal voor de bij Midglas glasverzekeraar aangesloten woningcorporaties is ontwikkeld.

Woningcorporaties zijn voor Midglas glasverzekeraar een belangrijk segment, daarom willen we graag onze dienstverlening blijven verbeteren. Samen met de huidige woningcorporaties is er gekeken naar de wensen en behoeften van hen en de huurders. Dit resulteerde een jaar geleden in de start van een nieuw platform: WoCoTo. Hiermee bieden we een nog meer waarde creërende dienstverlening aan corporaties en gemeenten.

Wat is WoCoTo?
WoCoTo is het platform voor woningcorporaties, die inzage willen krijgen in glaszaken. Een unieke en zeer gewaardeerde tool, waar al onze diensten overzichtelijk worden weergegeven.

Gemelde schades
WoCoTo geeft inzicht in het aantal schades en de status ervan. Van alle schademeldingen is inzichtelijk gemaakt, wat de verschillende oorzaken van de schades zijn, de locaties en de doorlooptijden.

Waar zijn de meeste schades gemeld?
In de WoCoTo omgeving is een signaalfunctie ingebouwd waardoor veelplegers gesignaleerd worden en wijkbeheerders snel in actie kunnen komen. De oorzaken, locaties en schadebedragen zijn te zien. Zo wordt op een eenvoudige manier inzichtelijk, waar veelvuldig schades zijn voorgekomen. Midglas glasverzekeraar kijkt graag met u naar preventieve maatregelen om de schadelast te verminderen.

Schades verhalen
Wanneer er veel schades worden gemeld heeft dit natuurlijk invloed op de premie en het eigen risico. Daarom biedt Midglas glasverzekeraar een extra service aan om de schadelast te reduceren. Met onze kennis en ervaring verhalen we, indien daar juridische gronden voor zijn, de geleden schade bij de veroorzaker. Dit wordt natuurlijk verrekend met een eventueel eigen risico.

Ontdek het zelf!
Wil jij ook gebruik maken van ons platform WoCoTo? Om zo meer inzicht te krijgen in de gemelde schades en te ontdekken hoe wij administratieve lastenverlichting kunnen bieden? Neem dan snel contact met ons op via info@midglas.nl of 076 – 5224477.

                                                                                                    

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...