Samen werken aan comfort

Samen werken aan comfort

Gepubliceerd op:

Woningcorporatie Ymere heeft het installatiebeheer van haar totale woningvoorraad ondergebracht bij Comfort Partners. Eind 2012 werd de samenwerkingsovereenkomst getekend. Comfort Partners is nu een van de twee partijen die verantwoordelijk is voor service, onderhoud en montage van circa 80.000 installaties in de noordelijke Randstad, ieder in een eigen gebied. Deze partijen worden in deze samenwerking beoordeeld op de resultaatgebieden klanttevredenheid, kwaliteit, financiële prestatie en duurzaamheid.

Comfort Partners is een sterke speler als het gaat om installatietechniek in de woningbouw. Gedreven door onze passie voor techniek gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor iedere situatie. Uiteraard doen we dat in goed overleg met  u, want bij ons staan een heldere communicatie en soepele samenwerking voorop. Bij Comfort Partners staat de mens centraal: door onze jarenlange ervaring in het bedenken, aanleggen en onderhouden van installaties in woningen weten we precies wat de beste oplossing is voor iedere situatie. We weten wat er speelt en hebben oog en oor voor ieder zijn wensen. Hierdoor creëren we comfort voor zowel de opdrachtgever als de bewoner.

Bewoners
Zowel bij nieuwbouwprojecten als tijdens renovaties staat de bewoner bij ons voorop. Bij een nieuwe woning wil men zich snel thuis voelen. Als er gerenoveerd wordt, wensen we zo weinig mogelijk overlast. De bewoners wonen er immers vaak al geruime tijd en
zijn gehecht aan hun woonomgeving. Comfort Partners hecht daarom veel waarde aan het
begeleiden van de bewoners, want of je huis nu net nieuw is, of volledig gemoderniseerd, vragen zijn er altijd. En wij geven daar graag antwoord op. In samenwerking met opdrachtgever en andere bouwpartijen organiseren we graag bewonersbijeenkomsten. Een mooie kans om de bewoners goede informatie te geven over het werk aan zijn huis. Zo weet elke bewoner precies weet waar hij aan toe is. Om alles te verduidelijken maken we zo nodig heldere, op maat gemaakte brochures en informatiepakketten.

Zorgeloos
Tijdens de bouw of renovatie zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Waar nodig regelen we vervangende faciliteiten en zorgen voor een centraal informatiepunt. Zorgeloos wonen, dat is waar het bij Comfort Partners om draait. En als er toch eens iets is, dan zijn we 24 uur
7 dagen per week bereikbaar en lossen we het snel en adequaat op. Met als resultaat een tevreden bewoner en opdrachtgever.


Resultaat
Comfort Partners is één van de grootste Nederlandse installatiebedrijven in de woningbouw. U bent verzekerd van een persoonlijke en directe aanpak. Elke vestiging is een volledig, zelfstandig werkend bedrijf. Onze vestigingen liggen verspreid over het land dus
is er altijd één vlak bij u in de buurt. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de lokale situatie. Hierdoor kennen ze de markt, de bedrijven en de wijken. Dat leidt tot betere resultaten. U vindt ons in Amersfoort, Houten, Groningen, Maastricht, Zoetermeer en Zwaag.

www.comfort-partners.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...
Xemex
Xemex is een leverancier van slimme meetcommunicatiehubs ...
Ubbink BV
Alles in huis voor een compleet dakadvies!