De kierdichte en geïsoleerde brievenbus, Homebox, is ook geluidsisolerend

De kierdichte en geïsoleerde brievenbus, Homebox, is ook geluidsisolerend

Gepubliceerd op:

De Homebox was al erkent als de tochtvrije, kierdichte en isolerende brievenbus (U-waarde = 1,23 W/m2.K en Qv;10-waarde 0,00006665 dm3s-1).

Recent is er door Peutz een onderzoek gedaan naar de geluidsisolatie van de Homebox . Er is geconstateerd dat de Homebox naast de isolerende en kierdichte eigenschappen ook een geluidsisolerende eigenschap heeft van 56 dB. De ondersteunde rapporten zijn te downloaden op https://www.hmbx.nl/downloads

Het strakke design van de Homebox zorgt voor een tijdloze en moderne uitstraling. De buitenklep is gemaakt van hoogwaardig geborsteld aluminium (RVS look) en de kokerconstructie is vervaardigd uit ABS kunststof. De binnenzijde is standaard verkrijgbaar in de kleur grijs (RAL 7047), crème wit (RAL 9001) en wit (RAL 9010). Tevens is de Homebox in elk gewenst te kleur te spuiten.

De Homebox past nagenoeg in iedere deur of kozijn, nieuw of bestaand. De Homebox is als een koker ontworpen, welke eenvoudig met twee schroeven van binnenuit te monteren is.

Door de verschuifbare kokerconstructie is de Homebox te gebruiken voor meerdere deur- en kozijndiktes. Het bereik is 38mm tot en met 70mm en wordt compleet geleverd met het benodigde bevestigingsmateriaal. Met de schachtverlenger is het bereik te verlengen tot en met 100mm.

Een greep uit ons leveranciersregister

Strooming
Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...
Noodliften.nl B.V.
Noodliften houdt uw bewoners mobiel door de snelle montage van tijdelijke trapliften ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...