Drowa toont tijdens BouwBeurs Utrecht dat kruipruimte isolatie een eind maakt aan vochtproblemen

Gepubliceerd op:

Dat kruipruimte isolatie zorgt voor vochtproblemen is een fabel, het voorkomt juist problemen met optrekkend vocht. Bij een vochtige kruipruimte kan het vocht de onderkant van de vloer aantasten (schimmels) of in de muur omhoog kruipen. Het juist aanbrengen van Drowa isolatiechips in de kruipruimte maakt aan vochtpro-blemen rigoureus een eind.

Directeur Kees de Vries van Drowa: “Over kruipruimte isolatie bestaan veel misverstanden. Niet elke kruipruimte is hetzelfde. Ons werk is grotendeels onzichtbaar, want het wordt on-der de vloer aangebracht. Wij willen op de BouwBeurs duidelijk zichtbaar maken wat de voordelen zijn van kruipruimte isolatie. Dat Drowa vochtproblemen voorkomt en aanpakt, dat het 10% tot wel 15% bespaart op energie, dat het een goedkope oplossing is en dat het binnen een halve dag is aangebracht zonder dat de vloer opengebroken moet worden." 

Drowa presenteert zich op de Bouwbeurs 2019 in een unieke uitnodigende hoekstand. Met hierin opvallend een verhoogde vloer, waarbij bezoekers via rondingen van plexiglas kunnen zien hoe de isolatiechips onder de vloer zijn aangebracht.

De BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en fijne entertainment. Bezoekers zijn in één dag weer helemaal op de hoogte.

Tijd om de krachten te bundelen! Daar bouw je beter van. Dit is het thema van de komende BouwBeurs die wordt gehouden van 4 februari 2019 t/m 8 februari 2019 in het Jaarbeurs Hallencomplex in Utrecht. Drowa  kunt u vinden in Hal 11, Dak & Isolatie, standnummer A007. Drowa biedt u een gratis toegangskaart aan.

Ga hiervoor naar de website: https://www.drowa.nl/nieuws/drowa-aanwezig-op-bouwbeurs-utrecht/         

Van harte welkom!


Een greep uit ons leveranciersregister

Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
CascoTotaal
CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...