Ubbink MultiVent Hybride voor een optimaal binnenklimaat!

Ubbink MultiVent Hybride voor een optimaal binnenklimaat!

Gepubliceerd op:

Voor een gezond binnenklimaat is optimale ventilatie onmisbaar. Het zorgt voor toevoer van verse lucht (zuurstof) en afvoer van CO2, radon, stofdeeltjes, vocht en ongewenste geuren. Gebrekkige ventilatie tast de kwaliteit van lucht aan en kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van uw woning en de gezondheid van uw bewoners. Ubbink biedt met de MultiVent Hybride een oplossing voor kwetsbare ruimten zoals de keuken, badkamer en uw zolder.

Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet!
De MultiVent Hybride bestaat uit de MultiVent Basis dakdoorvoer met daarin (buitendaks) een ventilator voor extra ventilerend vermogen op momenten dat het vereist is. Deze ventilator is ook achteraf van binnenuit aan te brengen en kan handmatig of automatisch worden geschakeld. Zo zorgt de MultiVent Hybride tegen minimale kosten voor een 100% optimaal binnenklimaat!

Deze hybride uitvoering vermindert de natuurlijke luchtstroom nauwelijks. Wanneer de ventilator niet ingeschakeld is, blijft er nóg 80% van de natuurlijke trek over. En doordat de ventilator buiten de woning zit, is het geluid minimaal. Geheel conform het Bouwbesluit voldoet de MultiVent Hybride aan de benodigde ventilatiecapaciteit voor de keuken (75 m3/h), de badkamer (50 m3/h) en het toilet (25m3/h).

De voordelen van de MultiVent Hybride
  • Continu natuurlijke ventilatie
  • Mechanische ventilatie na activatie
  • Voldoet aan Bouwbesluit ventilatiecapaciteit voor keuken, badkamer en toilet
  • Kan achteraf van binnenuit gemonteerd worden in een bestaande MultiVent Basis
  • Los of als set met MultiVent Basis aan te schaffen
Ubbink, voor uw gemak!

www.ubbink.nl/optimaalbinnenklimaatEen greep uit ons leveranciersregister

Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?