Mijlpaal: Maasdelta voorziet samen met Lens 2000e woning van zonnepanelen

Mijlpaal: Maasdelta voorziet samen met Lens 2000e woning van zonnepanelen

Gepubliceerd op:

Full-service zonpartner Lens en woningcorporatie Maasdelta groep werken sinds eind 2022 samen om zoveel mogelijk eengezinswoningen van zonnepanelen te voorzien. Dankzij succesvolle wervingscampagnes, goede samenwerking en meerdere installatieteams per week, staat de teller inmiddels op meer dan 2000 woningen.

Maasdelta biedt haar huurders van eengezinswoningen de mogelijkheid om zonnepanelen te laten plaatsen. Hiervoor betaalt de huurder servicekosten. Daartegenover staat een lagere energierekening. Het financiële voordeel van de lagere energierekening is voor de huurder.

Als complete zonpartner begeleidt Lens het gehele zonnestroomproject voor Maasdelta, van ontwikkeling tot installatie en beheer. De huurderswerving is hier onderdeel van. Bewoners ontvangen een informatiepakket en aanbieding voor de zonnepanelen van Lens. Hierin is alle informatie over zonnepanelen terug te vinden, zoals de kosten, voordelen en wat er tijdens en na de installatie te verwachten is. Vanaf de werving tot en met het beheer stelt Lens de bewoners van Maasdelta centraal. Ook na het plaatsen van de zonnepanelen blijft Lens het eerste aanspreekpunt voor huurders met vragen over de panelen.

Maasdelta wil dat haar huurders uiterlijk in 2050 volledig CO2-neutraal wonen
Hiermee wil zij voldoen aan de landelijke klimaatafspraken. Daarbij zijn duurzaam en betaalbaar wonen belangrijke uitgangspunten. Om dit doel te behalen verduurzaamt Maasdelta haar woningen door energieprojecten uit te voeren. Onderdeel daarvan is het plaatsen van zonnepanelen op haar woningen.


Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...