Wonen Limburg neemt 128 appartementen van De Woonplaats over

Wonen Limburg neemt 128 appartementen van De Woonplaats over

Gepubliceerd op:

Op 1 maart neemt Wonen Limburg twee woongebouwen over van woningcorporatie De Woonplaats. Het betreft 96 appartementen in Landgraaf (Schaesberg) en 32 in Eygelshoven in de sociale huursector. De Woonplaats is een corporatie in het oosten van het land met als voornaamste kerngebied de regio Enschede en de Achterhoek.

De twee appartementencomplexen in Zuid-Limburg zijn destijds vanuit een fusie verkregen. In de loop der jaren heeft De Woonplaats divers vastgoed buiten haar kerngebied verkocht. Deze verkoop past dan ook binnen de visie en doelstelling van De Woonplaats. Wonen Limburg heeft al een paar honderd woningen in zowel Eygelshoven als Landgraaf, waarvan de meeste Landgraafse woningen in de wijk Schaesberg liggen.

Betaalbare huurwoningen Met de verkoop blijven de woningen beschikbaar voor de sociale huursector. Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg: “Dat is voor ons een belangrijk gegeven. Er is momenteel immers veel vraag naar betaalbare huurwoningen. De appartementen zijn met hun huurprijs beneden de € 586,- geschikt voor onze belangrijkste doelgroep.” Het door De Woonplaats aangeboden Serviceabonnement Onderhoud en de glasschadeservice worden ook door Wonen Limburg aangeboden en kunnen dus voortgezet worden. Alle huurders zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht.

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...
Nathan Systems B.V.
Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...
SKK Kozijnwacht B.V.
Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...