Balans tussen isolatie en ventilatie in de Struikbuurt, Amsterdam

Balans tussen isolatie en ventilatie in de Struikbuurt, Amsterdam

Gepubliceerd op:

Een gemotiveerd team van SKK-monteurs werkt Corona-proof aan kozijnverbetering van 115 woningen in de Anton Struikstraat en omgeving te Amsterdam.

Overal wordt het aanslagrubber vervangen, stolpramen worden met nieuw beslag omgebouwd naar draaikiep, balkon- en achterdeur worden voorzien van nieuw beslag met kerntrek beveiliging en diverse ramen krijgen een sobinco rolsluiting. Met nieuwe ventilatieroosters (voorzijde suskast) is de opwaardering compleet.

Minder tocht en vocht
De Struikbuurt is een vriendelijke, groene woonwijk waar bewoners het belang van verduurzaming waarderen. Woningcorporatie De Alliantie heeft klachten over tocht serieus opgepakt en bewoners zijn blij dat het werk voor de winter wordt uitgevoerd. Zij verlenen dan ook alle medewerking aan opvolging van het SKK-Coronaprotocol en zijn tevreden met het resultaat. Opwaardering biedt bewoners betere isolatie én goede ventilatiemogelijkheden voor een gezond binnenklimaat. Om het belang van ventilatie te benadrukken ontvangt iedere bewoner ter afsluiting van het SKK-bezoek persoonlijke instructie van de monteurs en een SKK-ventilatieflyer die ook zonder Corona van toepassing is.

Op zoek naar energetische verbetering met behoud van kozijnen?
Neem contact op met één van onze rayonmanagers en informeer naar de mogelijkheden:
Noord/Oost – Jan de Jonge 06-21298499, Zuid – Ivar Olofsen 06-27024336, West – Jeroen van Vliet 06-27008244.


Een greep uit ons leveranciersregister

SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!
Bofloor B.V.
PVC Kliktegels; de perfecte vloer voor bijna iedere toepassing ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...