DSA•VISION en CNS verlengen samenwerking

DSA•VISION en CNS verlengen samenwerking

Gepubliceerd op:

DSA•VISION, de specialist in integrale bedrijfsinformatiesystemen voor onroerend goed en vastgoed op basis van Microsoft Dynamics, en CNS International, de BI-specialist voor de woningbouwsector, hebben besloten om hun samenwerking met minstens drie jaar voort te zetten.

Speerpunt van deze samenwerking is de integratie van de BI-oplossingen van CNS in DSA•VISION's gestandaardiseerde ERP-product Empire via de module EM-Explorer. Deze geeft de klanten van DSA de mogelijkheid om rapportage en analyse op basis van een datawarehouse uit voeren. Dit datawarehouse is zeer snel te realiseren met behulp van de standaardconnecties en bedrijfslogica van EM-Explorer. Corporaties realiseren hiermee zeer flexibele rapportages, maar wel op basis van gecentraliseerde en gecontroleerde informatie.
Klanten die werken met EM-Explorer melden een verbeterde grip op de organisatie doordat betrouwbare en bruikbare informatie veel sneller beschikbaar is. Sinds de start van de samenwerking tussen DSA•VISION en CNS hebben meer dan 15 woningcorporaties, zoals Mitros, Mozaïek Wonen, Woonconcept en Eigen Haard de gezamenlijke oplossing geïmplementeerd.

"De samenwerking met CNS geeft ons de mogelijkheid om het beste BI-product voor de corporatiemarkt, als onderdeel van Empire aan te bieden.",zegt Flip Goudsmit, directeur-eigenaar van DSA. "De mensen van CNS zijn specialisten op het gebied van BI metveel kennis over woningbouwcorporaties. Daarnaast zijn de producten van CNS ook gebaseerd op het Microsoft platform, dus technologisch passen we ook goed bij elkaar. Dit is bewezen door het succes dat we hebben bij onze gezamenlijke klanten. Daarom zetten we onze samenwerking graag voort."

"Wij zijn verheugt met de continuering van het partnership met DSA•VISION.", zegt Jurriaan Slegers, algemeen directeur en medeoprichter van CNS. "Voor onze klanten levert de samenwerking de meest verregaande integratie op met hun ERP-systeem. Daarnaast dragen wij met onze brede kennis van de markt zorg voor een uitstekende integratie van alle gebruikte systemen bij onze klanten."

Voor de komende drie jaar verwachten beide partijen om de integratie tussen de beide producten nog verder uit te breiden. Ook wordt er gewerkt aan de uitbreiding van de gezamenlijke productportfolio.

Voor meer informatie over DSA•VISION zie www.dsa-vision.nl. Voor meer informatie over CNS gaat u naar www.cns.nl.

Foto: Flip Goudsmit (r), directeur eigenaar van DSA•VISION, en Jurriaan Slegers, algemeen directeur en medeoprichter van CNS tekenen de verlengde overeenkomst tussen beide partijen.

Een greep uit ons leveranciersregister

ATAG Heating
ATAG als uw langetermijnpartner ...
Sika Nederland BV
Sika oplossingen voor een veilige, gezonde leefomgeving ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...