Wolters Vastgoedonderhoud

 1. Leveranciers »
 2. Schilders »
 3. Wolters Vastgoedonderhoud

Wolters Vastgoedonderhoud

Bezoekadres
Smeenkhof 4
7429 AX Deventer
Contactgegevens
Telefoon: 0570 - 65 13 69

Vastgoedonderhoud voor woningcorporaties

Met Wolters Vastgoedonderhoud alles onder één dak
Als woningcorporatie beschikt u veelal over verschillende woningen en appartementen. Het totale onderhoud van uw vastgoed is daarom een complex proces. Het binnen- en buitenonderhoud van uw gebouwen en woningbestand moet structureel en planmatig worden uitgevoerd. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor uw bewoners. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.

Uw onderhoud optimaal geregeld
Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; Wolters Vastgoedonderhoud verzorgt alle aspecten van het totale project. Zo heeft u de zekerheid dat het onderhoud van gebouwen en woningen optimaal wordt uitgevoerd. Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig middels meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) of onze methodiek van resultaat gericht samenwerken (RGS). Werken volgens Meerjaren onderhoudsplannen en de RGS methodiek geeft u inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten voor nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen. RGS kan u aanzienlijke besparingen opleveren tot wel 30%.

Glasheldere procedures en duidelijke communicatie
Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van groot onderhoud tegen een minimale belasting van de bewoners. Samen met u stellen onze specialisten een plan op voor het integrale beheer, waarbij de belangen van u als corporatie én uw bewoners in evenwicht blijven. Daarvoor zorgen heldere procedures en duidelijke communicatie.

Wolters digitale portal
De Wolters digitale portal is het platform waarin u als opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook de bewoners en gebruikers van uw vastgoed, de renovatie- en schilderwerkzaamheden die Wolters uitvoert in een overzichtelijke online omgeving kunnen volgen. Bij de uitvoering van omvangrijke projecten houden bewoners en gebruikers zo inzicht in procedures, planningen en mogelijke overlast. Dat draagt bij aan een duurzame relatie met uw bewoners.

VGO Gecertificeerd
De RGS methodiek van Wolters is gecertificeerd met het VGO-keurmerk. VGO-keur staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Het is de vooruitstrevende stap van inspanningsgericht naar resultaatgericht samenwerken. Het keurmerk toont aan dat Wolters Vastgoedonderhoud het Resultaatgericht samenwerken in al haar facetten beheerst en dit al vele malen in de praktijk heeft toegepast. Het biedt u als vastgoedeigenaar de zekerheid dat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden professioneel en op een juiste wijze worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers en werkgebied
Wolters Vastgoedonderhoud werkt landelijk en tot onze opdrachtgevers behoren:
 • Eigenaren/beheerders monumentaal vastgoed
 • Onderwijsinstellingen
 • Overheid en gemeente
 • Particulieren
 • vve / beheerder
 • Woningcorporaties
 • Zakelijke markt
 • Zorginstellingen
U kunt Wolters Vastgoedonderhoud ook via WhatsApp bereiken via 0570-651369

Foto's van Wolters Vastgoedonderhoud

Beschikbare video van Wolters Vastgoedonderhoud

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa ...

Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...

GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...